GinkoMax+Bacopa+Lecitin lágyzselatin kapszula 60db
GinkgoMax+Bacopa+Lecitin lágyzselatin kapszula 60db
3 490 Ft
4 290 Ft

GinkgoMax+Bacopa+Lecitin lágyzselatin kapszula 60db

3 490 Ft
4 290 Ft

Kapszula ginkgo biloba- (páfrányfenyő levél-kivonat), bakopa kivonat- (Bacopa monnieri) és lecitin-tartalommal. Jótékony hatásával megőrizheti a jó memória és a mentális állóképesség.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

GinkgoMax+Bacopa+Lecitin lágyzselatin kapszula 60db

Kiszerelés: 60 db

Kapszula ginkgo biloba- (páfrányfenyő levél-kivonat), bakopa kivonat- (Bacopa monnieri) és lecitin-tartalommal.

ginkgo biloba fontos szerepet játszik a normál szellemi működés fenntartásában, támogatja a memóriát és az időskori agyműködést, ezen kívül a perifériás keringési rendszer normál működéséhez és a megfelelő véráramláshoz is hozzájárul. A bakopa kivonat (Bacopa monnieri) támogatja a mentális funkciókat, a jó memória megőrzését és a tanulást. A lecitin a sejtmembrán, az idegsejtek és az agy építőanyaga.

ÖSSZETEVŐK:

szójalecitin, kapszulahéj (zselatin; nedvesítőszer: glicerin; szűrt víz; színezék: karamell), Ginkgo (Ginkgo biloba) levél-kivonat , Bakopa (Bacopa monnieri)- kivonat, fényező anyag (fehér és sárga méhviasz), szójabab olaj.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL:

Ajánlott adagolás: napi 1 kapszula.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

Teljes leírás