Lacalut aktív white szájvíz 300ml
Lacalut white szájvíz 300 ml
2 050 Ft
2 250 Ft

Lacalut white szájvíz 300 ml

2 050 Ft
2 250 Ft

Alkoholt nem tartalmaz! Fogmosás után a LACALUT white szájvíz gátolja a fogkő képződését, és megőrzi a megtisztított fogak természetes fehérségét. 

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Rendelésre

 • Szent István körút

  Átvehető 2024. jún. 22., szombat, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető 2024. jún. 22., szombat, nyitás: 8:30

Részletes leírás

Lacalut white szájvíz

Kiszerelés: 300 ml

 • Fluoridtartalom: 135 ppm
 • Alkoholt nem tartalmaz!
 • Ideális és hatékony műfogsort viselőknek is.
 • A fehérítő fogkrémek kiegészítésére
 • A fogak fehérségének megőrzésére
 • A fogzománc erősítésére

Tisztítja és ápolja a fogakat. Ajánlott a mindennapos szájápoláshoz. Fogmosás után a LACALUT white szájvíz gátolja a fogkő képződését, és megőrzi a megtisztított fogak természetes fehérségét.

Az elszíneződéseket eltávolítja, és a fogzománcot újra mineralizálja.  A természetesen fehér, erős fogakért. Ideális és hatékony műfogsort viselőknek is.

Használati javaslat

Öblögessen intenzíven 30-40 másodpercig kb. 10 ml LACALUT white szájvízzel! Utána már ne öblögessen vízzel! Egészségkárosodástól nem kell tartania, ha véletlenül lenyelné.

Használja fogmosás után!

Figyelmeztetés: Használat után alaposan zárja le! Közvetlen napsütéstől, vagy nagy hőtől óvja! Csak hat évnél idősebb gyermekek használhatják, ha már elsajátították a szájöblítés technikáját.

Összetétel

Aqua, Glycerin, Tetrapotassium Pyro phosphate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, , Aroma, Zinc Chloride, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Sodium Fluoride, Propylene Glycol, Cetylpyridinium Chloride, Thymol, Limonene, CI 42051. Enthält Natriumfluorid/ Contains Sodium Fluoride Fluoride content/Fluoridgehalt: 135 ppm

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH.

Forgalmazza: Naturprodukt Kft.


A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás