Dabur Fogkrém Miswak Black Seed 100 ml
Dabur Fogkrém Miswak Black Seed 100 ml
1 895 Ft

Dabur Fogkrém Miswak Black Seed 100 ml

1 895 Ft

A fogkrém tiszta Miswak összetevőt és antibakteriális hatású feketekömény olajat tartalmaz. 

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Dabur gyógynövényes fogkrém miswak és feketekömény olaj kivonattal
nettó tömeg: 100 ml

A fogkrémet tiszta Miswak összetevővel készítették. A Miswak ágacskákat évszázadok óta fogkefeként is használják, a feketekömény olaj pedig antibakteriális tulajdonságairól ismert. A Miswak és a feketekömény mag friss lehelletet biztosít, segít erőssé, egészségessé tenni a fogakat. Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Fluor- és parabénmentes termék.

összetevők

Calcium-carbonate, Glycerin, Aquia, Silica, Sodium coco-sulfate, Aroma (Flavor), Salvadora persica (Miswak) extract, Nigella sativa (Black seed) oil, Sodium-silicate, Xanthan gum, Carrageenan, Charcoal powder, Sodium-saccharin, Benzyl-alcohol, Propylene-glycol, Potassium-sorbate, Eugenol.

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva.

 

Forgalmazza: Garuda Trade Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás