Collango Vegan Protein borsófehérje csokoládés ízű 600 g
Collango Vegan Protein borsófehérje csokoládés ízű 600 g
3 990 Ft

Collango Vegan Protein borsófehérje csokoládés ízű 600 g

3 990 Ft

Vegán, glutén-, tej- és cukormentes borsófehérje, csokoládés ízben.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Bartók Béla

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Rákóczi út

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Fény utcai piac

    Átvehető ma 18:30-ig

  • Budaörs

    Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Collango Vegan Protein borsófehérje  600 g
csokoládés ízű

Kiszerelés: 600 g
Adagok száma: 24 adag
A specifikációban szereplő adatok egy adagra (25 g) vonatkoznak. 

Mi is az a borsófehérje?

A borsófehérje kiváló fehérje forrás, esszenciális aminosavakban gazdag, kiváló aminosav összetétellel (AAS=0,96) rendelkezik. Kilenc esszenciális aminosavból csupán kettő van a FAO által javasolt értékek alatt. Ez azt jelenti, hogy az esszenciális aminosavakból ajánlott napi beviteli érték 96%-át tartalmazza a borsófehérje. (Protein and Amino acid requirements in human nutrition, Report of the Joint FAO/WHO/UNU Expert Consultation. WHO Technical Report Series 935, 2007).

A borsófehérje további különlegessége, hogy egy szemi-esszenciális aminosavat is nagy mennyiségben tartalmaz, ez az arginin. Ezt az anyagot az emberi szervezet is termeli, azonban a stressz és maga a testedzés is csökkenti a képződését, ezért fontos a külső bevitel. Az arginin növeli a kreatin foszfát-, inzulin- és növekedéshormon termelést, minek eredményeképpen kedvez a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek, javítja a koncentrációs képességet. Pozitív élettani hatása továbbá hogy a nitrogén-oxid prekurzora, így növelheti a szívbe szállított oxigén mennyiségét.

A borsófehérje arginin tartalma 8,7g/100g, bizonyítottan magasabb mint a szója és a  kazein arginin tartalmánál. Fehérje tartalma 90% (az alap anyag vonatkozik), míg emészthetősége 98%-os (Pr Tomé (INRA Paris), 2002).

A magas fehérje és arginin tartalomból kifolyólag és a jó emészthetőség miatt a borsófehérje tökéletes komplex alkotóeleme lehet a táplálék kiegészítőknek. Megfelel mind a hazai, mind a nemzetközi elvárásoknak, mivel természetes eredetű, non-GMO, zsír- és koleszterin mentes. Az egészséges táplálékbevitel a fogyókúra során az egyik legtöbb problémát felvető egészségügyi téma. A borsófehérje bizonyítottan csökkenti az éhségérzetet és jóllakottság érzetet biztosít, ami egy fontos kiegészítő hatása lehet a táplálék kiegészítő terméknek. (Collaborative Project Cosucra Groupe Warcoing & Leatherhead Food International; The Perceived and Physiological Effects of Dietary Proteins and Peptides on Satiety; May 2008).

Felhasználási javaslat: Keverjen össze naponta 1 adag (25 g, azaz 3/4 adagolókanál) terméket 200 ml vízzel.

összetevők

borsó fehérje izolátum, zsírszegény kakaópor (10-12%), L-metionin, aroma, édesítőszer: stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz) és szukralóz, cianokobalamin.

A termék erős illata nem minőségi probléma! A benne lévő L-metionin egy kéntartalmú esszenciális aminosav, ami részt vesz különféle fehérjemolekulák felépítésében és az L-cisztein aminosav átalakításában. 

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, diófélék, zeller összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Egyéb jellemzők:

  • Szójamentes
  • Gluténmentes
  • Tejmentes
  • Tojásmentes
  • GMO mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Hozzáadott aromát nem tartalmaz
  • Hozzáadott mesterséges édesítőt nem tartalmaz

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Forgalmazó: Hofood Kft.


A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás