Részletes leírás
Vajrépa csíráztatásra
Kiszerelés: 200 g
A vajrépa egy kiváló minőségű, magas tápanyagtartalmú termék. A magok nagy mennyiségben tartalmaznak fehérjét és ásványi anyagokat. A magok rendkívül egészségesek és segítenek a szervezetnek az optimális működésben. Magas antioxidánstartalma miatt segíti a szervezetet a betegségek megelőzésében és az immunrendszer erősítésében is. Az 5. nap nap után dobja le a legtöbb maghéjat, ilyenkor érdemes naponta egy tál bő vízbe önteni, mert alul összegyűlik a maghéj és így könnyű eltvávolítani. A 6. nap után már lezárt dobozban a hűtőben lehet továbbtárolni.
TERMÉKJELLEMZŐK ÉS TUDNIVALÓK A CSÍRÁZTATÁSRÓL:
- Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa
- Szín: zöld levél és zöld csíra
- Íz: zsenge salátára emlékeztető íz
- Csíráztatás: 3-6 óra áztatás után
- Csírázási idő: 5-7 nap. Az 5. nap nap után dobja le a legtöbb maghéjat, ilyenkor érdemes naponta egy tál bő vízbe önteni, mert alul összegyűlik a maghéj és így könnyű eltvávolítani. A 6. nap után már lezárt dobozban a hűtőben lehet továbbtárolni.
- Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás.
- Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!
- A csírázott termékről további képeket talál a fotóra kattintva.
további tudnivalók
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen.
Forgalmazza: Dénes-Natura Kft.
Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.