Öko gépi mosogatószer tabletta 25 db (Almawin)
Öko gépi mosogatószer tabletta 25 db (Almawin)
3 145 Ft

Öko gépi mosogatószer tabletta 25 db (Almawin)

3 145 Ft

E termék mindenféle edényt higiénikusan megtisztít. A makacs ételmaradékokat, keményítőt és tojásfehérjét sikeresen eltávolítja.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Fény utcai piac

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

E termék mindenféle edényt higiénikusan megtisztít. A makacs ételmaradékokat, keményítőt és tojásfehérjét sikeresen eltávolítja. Foszfát és klórmentes, ezáltal kíméli az edényeket és a mosogatógépet.

A tökéletes tisztaság elérése érdekében javasoljuk az AlmaWin regeneráló só, valamint az AlmaWin gépi öblítő szer alkalmazását is.

Összetétel: nátriumcitrát, szóda, nátriumszilikát, rétegszilikátok, nátrium hidrogénkarbonát, cukortenzid, nátriumperkarbo­nát, a poliaszparaginsav nátriumsója, természetes proteázok, részben ellenőrzött ökotermesztésből származó természetes illóolajok.

A rendkívül makacs mészfoltokat néhány csepp AlmaWin mosogatógép öblítő koncentrátummal, a kávé- és teafoltokat AlmaWin oxigénes fehérítő koncentrátummal tudja eltávolítani.

Figyelem!

Az edénytisztítók alkálikusak, szembe és bőrre kerülve irritációt okoznak. Ilyen esetben sok vízzel azonnal le kell öblíteni, és a csomagoláson található figyelmeztetéseknek megfelelően kell eljárni!

Adagolás: szennyeződésnek megfelelően 1-2 tabletta.

Kiszerelés: 25 db

Teljes leírás