MosóMami SensEco Baby mosógél Fiú babaruhákhoz 1500ml (1,5 L)
MosóMami SensEco Baby mosógél Fiú babaruhákhoz 1500ml (1,5 L)
3 225 Ft

MosóMami SensEco Baby mosógél Fiú babaruhákhoz 1500ml (1,5 L)

3 225 Ft

Színes és fehér ruhákhoz, mindkettőhöz használható. Optimális pH-ja lehetővé teszi, hogy selyem, gyapjú, bambusz, egyéb függöny és kényes anyagokat is moshass vele kézzel vagy géppel.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Pólus Center

    Átvehető ma, nyitás: 10:00

  • Budaörs

    Átvehető 2024. júl. 15., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Kiszerelés: 1500ml (1,5 L)

Színes és fehér ruhákhoz, mindkettőhöz használható.

Te is aggódsz kisbabád bőrének egészségéért? Kezdd az alapoknál és mosd a ruhákat, pelenkákat olyan mosószerrel, ami alaposan tisztít, mégsem irritálja utólag a bőrt. Optimális pH-ja kíméli a textíliák anyagát, összetétele  a környezetet sem terheli feleslegesen.

A gél előnyei:

A gél koncentrált aktív anyag tartalmú, könnyen oldódó formula, ami jobban "dolgozik" a textilszálak között azok károsítása nélkül. Utána könnyebben ki is öblíthető a mosási ciklus során.

Optimális pH-ja lehetővé teszi, hogy selyem, gyapjú, bambusz, egyéb függöny  és kényes anyagokat is moshass vele kézzel vagy géppel. Ezért baba ruhákhoz és mosható pelenkákhoz ideális mosószer.

Összetevők:

Bio aloe vera kivonat, 5-10% növényi alapú,kozmetikai minőségű anionos tenzid, 5-10% nem ionos felületaktív anyag (cukortenzid, Ecocert tanúsított), citromsav, parfüm*, víz, (fenoxietanol, ethyhexylglycerin)** * hypoallergén ** kozmetikai tartósítószer

Adagolási mennyiség: 1 kupak= 40 ml

Ez bőven elegendő 4-5 kg ruhanemű mosásához . 6-7 kg-s gép esetén másfél kupak szükséges lehet.

Minőségét megőrzi: a csomagoláson / terméken jelezett időpontig.

A termékben előforduló üledékesedés a benne lévő cukortenzidek sajátossága, ami a minőségét nem befolyásolja! A flakon felrázásásával könnyedén megszüntethető a jelenség. 

Forgalmazó: MosóMami Kft.

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás