MM UltraGreen Mosógél 5000ml (illatanyagmentes)
MM UltraGreen Mosógél 5000ml (illatanyagmentes)
8 380 Ft

MM UltraGreen Mosógél 5000ml (illatanyagmentes)

8 380 Ft

Az MM UltraGreen mosógél egy speciális kókuszvajból nyert alpanyagot tartalmaz, mely kompromisszumok nélkül varázsolja tisztává és puhává ruháidat!

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

MM Ultragreen mosógél (Pálmavaj mentes) – Illatmentes

Kiszerelés: 5000 ml

A jövő azoké, akik megtanulnak együtt élni a Föld élővilágával. Az események világossá teszik számunkra: változni és változtatni kell. Szokásainkat, elvárásainkat az eddiginél még jobban összhangba kell hozni környezetünkkel. Nincs több kifogás, nyafogás-ma még tehetünk egy tisztább jövőért! Szerencsére ma már mi, gyártók is kérhetünk az alapanyag gyártóktól merészeket: így juthattunk ehhez a speciális anyaghoz, mely az MM UltraGreen mosógélt eljuttathatja a Te tudatos, zöld, öko háztartásodba is.

Az MM UltraGreen mosógél egy speciális kókuszvajból nyert alpanyagot tartalmaz, mely kompromisszumok nélkül varázsolja tisztává és puhává ruháidat! Ez a mosógél ráadásul többfunkciós: tisztítja és puhává is varázsolja a textíliát. Adagolása a kupakkal nagyon egyszerű és gazdaságos.

Hol hasznosíthatod még a háztartásban?

  • felmosáshoz (20 ml/vödör elég)
  • takarítani bútort, felületeket

ÖSSZETEVŐK (INCI)

10-15% nem ionos felületaktív anyag, víz, kozmetikai tartósítószer, illatanyag/parfum

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Gyártó: MosóMami

Terméktulajdonságok: Illatanyagmentes, Állati összetevő mentes, Pálmavaj mentes, Szulfátmentes, SLS/SLES mentes, Csomagolásmentes (újratölthető), Foszfát / parabén / optikai fehérítő mentes


A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. Kerülni kell a szembejutást. Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás