EcoNut mosódiós mosógél 3000ml - Harmatcsepp
EcoNut mosódiós mosógél 3000ml - Harmatcsepp
5 935 Ft

EcoNut mosódiós mosógél 3000ml - Harmatcsepp

5 935 Ft

Mosódió kivonat alapú koncentrált mosógél színes,-és fehér ruhákhoz minden hőfokon. Kiválóan tisztít, miközben a ruhák friss illatúak és puhák lesznek.Öblítő használata nem feltétlenül szükséges mellé. MOSHATÓ PELENKÁKHOZ ALKALMAS.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

EcoNut mosódiós mosógél – Harmatcsepp

Kiszerelés: 3000 ml

Mosódió kivonat alapú koncentrált mosógél színes,-és fehér ruhákhoz minden hőfokon. Kiválóan tisztít, miközben a ruhák friss illatúak és puhák lesznek. Öblítő használata nem feltétlenül szükséges mellé. MOSHATÓ PELENKÁKHOZ ALKALMAS.

A mosódió SAPONIN anyaga, mely a héjban természetes módon fordul elő kb 14%-ban egy jól habzó, erősen tisztító nem ionos felületaktív anyag, tenzid. Ezt a tenzidet cégünk Magyarországon először, egyedi receptúra alapján egy HATÉKONY háztartási termékcsalád fő összetevőjévé tette. A gél formula sűrű, adalékmentes, így a flakonban Ön csak a „tömör” mosószert viszi haza. Az ECONUT termékekben a modern "zöld" vegyipari megoldásokat párosítottuk a mosódió remek kivonatával, egy SZAPPANMENTES formulában, és ami kiemelten fontos, hogy LEVENDULA ILLÓ-val illatosítottuk és KOZMETIKAI tartósítószerrel tartósítottuk! Gyapjú és selyem mosásához és így pelenkához is használható természetesen. Ebben a termékben nincs SLS vagy SLeS, sem színezék vagy mesterséges illatanyag!

Nevét az angol SoapNUT= szappandió, mosódió szóból alkottuk.

Kompakt formula 3 l akár 72 mosásra elegendő/ 3 liter esetén.

Minimum 30% mosódió kivonatot, cukortenzidet és antiallergén illatanyagot tartalmazó mosószer kozmetikai tartósítószerrel.

Kiemelt előnyei

  • Magyar receptúra, munkaerő és csomagolóanyag, a kivonat is Magyarországon készül!
  • 98%-ban rövid időn belül lebomlik a környezetben
  • mosódió tartalma 30-50%, ezt ötvöztük gyengéd tisztítóanyagokkal, ún. cukortenzidekkel és biológiailag lebomló, kíméletes előállítással gyártott anionos felületaktív anyaggal.
  • antiallergén illatanyagot tartalmaz
  • egyszerű használat, magas tisztítóerő színes és fehér ruhák esetén is
  • Far far away there live the blind live in Bookmarksgrove right.
  • 3 l EcoNut mosógél akár 72 mosásra elegendő
  • gyapjúhoz és selyemhez is használható, kézi és gépi mosáshoz egyaránt

Tudta?

A mosódió fő kémiai alkotói a Sapinoside A,-B és C, zsírsavak és cukor, C,-és A-vitamin, proteinek így a tenzidet-megfelelő formában-kozmetikumokban is használhatják, hiszen kifejezetten ápolják a problémás bőrt!

ÖSSZETEVŐK (INCI)

>30% mosódió kivonat, 5-10% anionos felület aktív anyag (szekunder alkyl szulfonát), 5-10% nem ionos tenzidek (glükozidok, cukortenzidek), citromsav, parfüm *, kozmetikai Ecocert tartósítószer: Dehydroacetic acid, benzoic acid, sorbic acid, benzyl alcohol

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Gyártó: MosóMami

Terméktulajdonságok: Állati összetevő mentes, SLS/SLES mentes, Foszfát / parabén / optikai fehérítő mentes

Kinek? Nőknek, Férfiaknak

Termékcsalád: EcoNut

Illat: Harmatcsepp


A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. Kerülni kell a szembejutást. Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás