Almawin Color Öko mosópor koncentrátum 2 kg színes ruhákhoz
Almawin Color Öko mosópor koncentrátum 2kg színes ruhákhoz
5 795 Ft

Almawin Color Öko mosópor koncentrátum 2kg színes ruhákhoz

5 795 Ft

ECO Garantie minősítéssel. Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt. Vegán.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

ECO Garantie minősítéssel. Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt. Vegán. Kifejezetten géntechnológia mentes mikroorganizmusokból készült géntechnológia mentes enzimekkel (proteáz). Optikai fehérítőt, töltőanyagot, tartósítószert nem tartalmaz.

Adagolás

Gépi mosás:

A dobozon lévő táblázat alapján, mely 5 kg száraz ruha mosására vonatkozik. Adagoló pohár a dobozban.

Használati utasítás:

Gépi mosásnál:

Tegye a mosószert a mosógép adagolórekeszébe, vagy a dobba, közvetlenül a ruhákra. Kérjük, vegye figyelembe a ruhákon található tisztítási útmutatót! Selyem és gyapjú tisztítására nem alkalmas. Foltok előkezelésére használja az AlmaWin folttisztító szappant.

Kézi mosásnál:

25ml mosószert adjunk 5l hideg, vagy testmeleg vízhez. Bőrallergiában szenvedők alaposan öblítsék át a ruhákat, akár második öblítő-program is beiktatható. Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt. Vegán. Ecogarantie minősítéssel.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás