Kecsketej szappan levendulás 100 g
Kecsketej szappan (levendulás) 100 g
1 190 Ft

Kecsketej szappan (levendulás) 100 g

1 190 Ft

Színezék és illatanyagmentes, természetes alapanyagokból készült levendulás szappan. Használata érzékeny bőrűek számára ajánlott.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető ma 16:00-ig

 • Budaörs

  Átvehető ma, nyitás: 8:30

Részletes leírás

levendulás kecsketej szappan (100 g)

Természetes alapanyagokból kecsketej, pálmaolaj, olívaolaj, napraforgóolaj és levendulaolaj hozzáadásával készült. Színezékmentes termék. 

A levendula nyugtató és fertőtlenítő hatását évszázadok óta számon tartja a népi hagyomány. A levendulás szappan használata érzékeny bőrűeknek ajánlott, mindennapos használatra. 

Kerüljük a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést!

összetevők

Caprae lac (kecsketej), Elaesis Guineensis oil (pálmaolaj), Healinthus Annuus seed oil (napraforgómagolaj), Olea Europaea oil (olívaolaj), Sodium hidroxyde (nátrium-hidroxid), Lavandula angustifolia oil (levendulaolaj).

további tudnivalók

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Forgalmazza: Fuszekli-Tex Kft.


A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen! Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás