Dr. Chen Gyógynövényes Slim tapasz 5 db
Dr. Chen Gyógynövényes Slim tapasz 5 db
3 395 Ft

Dr. Chen Gyógynövényes Slim tapasz 5 db

3 395 Ft

Ülő életmódot folytató személyek részére, valamint egészségtelen életmódból vagy rendszertelen táplálkozásból fakadó elhízás esetén javallott gyógynövényes tapasz.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Dr. Chen Gyógynövényes Slim tapasz
kiszerelés: 5 db tapasz

A termék alkalmazása ülő életmódot folytatók (például irodai munkát végző személyek) részére, valamint egészségtelen életmódból vagy rendszertelen táplálkozásból fakadó elhízás esetén javallott. Betegségből eredő elhízás esetén a termék használata nem javasolt! Csak külsőleg alkalmazható!

felhasználási javaslat

Csak külsőleg alkalmazható! Tisztítsa meg és törölje szárazra a has alsó részét, illetve a köldök környékét. A tapaszról távolítsa el a védőfóliát, majd a mellékelt kép alapján helyezze fel a tapaszt a has alsó részére, a köldököt eltakarva.

Felhelyezés után hagyja a tapaszt 12-24 órán át a kezelt bőrfelületen, ezután távolítsa el és pihentesse bőrét 12 órán keresztül. Ezt követően a tapasz újból alkalmazható.

ellenjavallatok és figyelmeztetések

  1. A termék kizárólag külső használatra készült! Tilos belsőleg alkalmazni! 
  2. Ne használja a tapaszt sebes, sérült, irritált bőrterületen! Menstruáció ideje alatt szüneteltesse a tapasz használatát!
  3. Az összetevők bármelyikére való allergiás érzékenység esetén (irritáció, bőrpír, kiütés, kipirosodás stb) haladéktalanul távolítsa el a tapaszt, és ne használja!
  4. Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyermekek, várandós és szoptató kismamák számára nem ajánlott a használata.

összetevők

Angelica sinensis, Carthamus tinctorius, Dimocarpus longan, Nelumbo nucifera, Crataegus spp, Benincasa hispida, Eupatorium fortunei, Angelica dahurica, Lycopodium japonicum, Saposhnikoviae divaricata, Phryma leptostachya, Commiphora myrrha, Zingiber officinale, menthol.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermekektől elzárva.

Forgalmazza: Oriental Herbs Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás