Szódabikarbóna 500 g (MosóMami Kft.)
MosóMami Kft. Szódabikarbóna 500 g
495 Ft

MosóMami Kft. Szódabikarbóna 500 g

495 Ft

Besárgult, dohos függönyöket előáztathatja 5 l meleg víz és 2 ek. szódabikarbóna keverékében.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Fehérítő és szagtalanító hatású szer, mely napjainkban reneszánszát éli.

Mire használhatod a háztartásban?

Műanyag ételhordók: 
gyakori jelenség, hogy elszíneződik és bebüdösödik, ami ellen már az alapos mosogatószeres tisztítás sem segít, azonban ha szódabikarbónás vízben áztatjuk őket, mindkét probléma megszűntethető. Az ajánlott hígítási arány: 1 liter vízhez 4 evőkanál szódabikarbóna.

Kellemetlen szagok eltüntetése: 
akár szemetesről, hűtőről, ruhásszekrényről vagy cipőről van szó, a szódabikarbóna szintén megoldás lehet. A tiszta szemeteszsák aljába tett egy evőkanál szódabikarbóna magába szívja az erős szagokat, hűtőben is megakadályozhatja egy csészényi az illatok keveredését. A szekrény és cipő esetében például egy zoknit megtöltve érhetjük el a kívánt eredményt.

Súrolószer pótlása: 
a megszokott állag eléréséig adagoljuk hozzá a vizet, és gyakorlatilag minden konyhai és fürdőszobai foltnak búcsút inthetünk.

Kárpit és szőnyeg tisztántartásához szórjuk be a felületet, majd 15-30 perc hatóidő után porszívózzuk fel. A kisállatok fekvőhelye is kiválóan tisztítható ezzel a módszerrel.

Fertőtlenítés: 
minden olyan tárgyat, ami áztatható, fertőtleníthetünk szódabikarbónás vízben, legyen az akár egy hajkefe vagy gyermekjáték, és így az agresszív vegyi anyagokat is elkerüljük.

Mosószer:
fehér és színes ruhákhoz egyaránt használhatjuk, egy csészényi mennyiség nagyban növeli a mosás hatékonyságát.

Penészirtás, vízkő eltávolítás esetén a szódabikarbónával megszórt nedves szivacsos áttörlés nagyon hatékony módszer.

Lefolyótisztítás: 
két evőkanál szódabikarbónát szórjunk a lefolyóba, majd egy csésze ecetet öntsünk rá, ügyelve, hogy bőrünkkel ne érintkezzen a keverék. Körülbelül öt perc után öblítsük át bő forró vízzel az egészet.

Kisgyermektől elzárva tartandó!

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás