Q10 koenzim 60 mg antioxidáns tabletta 60db
Q10 koenzim 60 mg antioxidáns tabletta 60db

2 290 Ft
2 590 Ft

Q10 koenzim 60 mg antioxidáns tabletta 60db

2 290 Ft
2 590 Ft

A Q10 koenzim jó hatású lehet a szívbetegek, különösen a szívelégtelenségben vagy szívelgyengülésben szenvedők számára.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Q10 koenzim (CoQlO, ubikinon):

A Q10 egy enzimekhez kapcsolódó molekula (innen a koenzim elnevezés), ami felgyorsíthatja a metabolizmust, biztosíthatja az emésztéshez szükséges energiát, gyorsíthatja a seb hegedését, védheti az izmok egészségét. Ez az antioxidáns fontos szerepet játszik az energiatermelésben. Növelheti a szellemi valamint a fizikai erőnlétet és a szívizom teljesítményét.

Szívbetegek, magas vérnyomás. A Q10 koenzim jó hatású lehet a szívbetegek, különösen a szívelégtelenségben vagy szívelgyengülésben szenvedők számára. Néhány vizsgálatban, a szívizomgyengeségben szenvedő betegeknél komoly javulást eredményezett, amikor a hagyományos terápia mellett Q10 koenzimet alkalmaztak náluk.

Energiatermelő:

A Q10 koenzimnek szerepet tulajdonítanak a rák, a szívinfarktus és egyéb, a szabad gyökökkel összefüggő betegségek megelőzésében is. Energiatermelő és öregedést lassító táplálék-kiegészítőként is használatos. A koenzim szintje a szervezetben az évek folyamán (és bizonyos betegségek hatására) csökken, ezért vannak, akik 40 éves kortól rendszeres szedését javasolják. Más adatok szerint a szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknél ez a vegyület alacsony szinten van jelen a szívben.

További vizsgálatok bizonyították, hogy a Q10 koenzim akadályozza az éren belüli vérrögök kialakulását, csökkentheti a vérnyomást, kiküszöbölheti a szívritmuszavart, szabályozza a kéthegyű billentyű előesését (mitralis prolapsus), gyógyítja a végtagok rossz keringésével járó Raynaud-kór tüneteit, és enyhíti az anginás mellkasi fájdalmat.

Ínybetegségek:

Néhány kisebb esetszámú vizsgálat bebizonyította, hogy a Q10 koenzim javíthatja az emlő- és prosztatarákban szenvedők túlélési esélyeit, ám ezek az eredmények még nem bizonyítottak. Továbbá úgy tűnik, hogy enyhítheti az ínybetegségekbenszenvedők fájdalmait, gyorsíthatja a szájsebészeti műtéten átesettek gyógyulását. E táplálék-kiegészítő a Parkinson- és Alzheimer-kórral szemben és a fibromyalgia ellen is ígéretesnek mutatkozik, valamint az AIDS-betegek védekezőképességét is javíthatja. Kutatási eredmények szerint ez a tápanyag stabilizálhatja a cukorbetegek vércukorszintjét is.

A hagyományos orvosi kezeléseket kiegészíti, de nem pótolja. Ne alkalmazza ezt a készítményt szívgyógyszerei vagy más felírt orvossága helyett!


A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Vásárlói vélemények

Az értékeléshez be kell jelentkezned
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0