Hamé Vega pástétom pirospaprikás 105g
Hamé Vega pástétom pirospaprikás 105 g
699 Ft

Hamé Vega pástétom pirospaprikás 105 g

699 Ft

Közvetlen fogyasztható, zöldség alapú vegetáriánus pástétom pirospaprikával

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

Hamé Vega pástétom pirospaprikás 105 g

Kiszerelés: 105 g

Közvetlen fogyasztható, zöldség alapú vegetáriánus pástétom pirospaprikával. A hőkezelésnek köszönhetően hosszú szavatossági idővel bír.

Összetevők:

Ivóvíz, növényi olaj (repce), fűszerkeverék (SZÓJAFEHÉRJE, burgonyakeményítő, sűrítőanyag: karragén, guargumi, xantángumi, aroma, fűszerek, stabilizátorok: difoszfátok és trifoszfátok, ízfokozó: nátrium-glutamát, antioxidáns: nátrium-eritroaszkorbát, pirospaprika 8%, paradicsompüré, étkezési só, szárított vöröshagyma, emulgeálószer: poliglicerin-poliricinoleát, színezék: karamell.

Allergén információ: Tejet és tojást tartalmazhat! Szójafehérjét tartalmaz!

A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.

további tudnivalók

Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): A csomagolás alján az alsó sorban feltüntetett időpontig.

Tárolási javaslat: Tárolja száraz, napfénytől védett helyen 0-28°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után tárolja hűtőben maximum 10°C-ig, és fogyassza el 48 órán belül.

Forgalmazza: HAMÉ HUNGÁRIA Kft.

Származási hely: Csehország

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Csipkebogyó magliszt Egészséges táplálkozás

A maglisztek magas tápanyagtartalommal rendelkező, sokoldalúan felhasználható élelmiszer-alapanyagok. Természetes módon gluténmentes, funkcionális élelmiszerek, melyek alkalmazásával nem csupán különlegesebbé tehetjük ételeink ízvilágát, de egészségünket is támogathatjuk. 

Juharszirup Háztartás

Kanadában és Amerikában heteken belül kezdetét veszi a juharfák szüretelése, azaz a „maple sugaring season”: ennek során lecsapolják a juharfák édes nedvét, melyből aztán különféle erősségű juharszirup-fajtákat készítenek. A juharszirup egy természetes édesítőszer, mely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére - a hagyományos cukorral ellentétben pedig számos értékes tápanyagot tartalmaz. Írásunkban bemutatjuk a juharszirup készítésének különleges folyamatát, ismertetjük a juharszirup-fajták legújabb osztályozását és adunk néhány tippet a finom alapanyag felhasználásához.