Salvus

A anyagcserét, az emésztőrendszert és a légzőrendszert érintő problémák kezelésére alkalmazott Salvus gyógyvizet a magyarországi Bükkszék településén termelik ki 540 méter mélyről. A világviszonylatban is egyedülálló összetétellel rendelkező gyógyvíz ivókúraként alkalmazva enyhíti a gyomorégést, a túlzott savtermelést okozta panaszokat, valamint pozitív hatással lehet a vércukorszint megfelelő értékének fenntartására.

Belélegzőkúraként, illetve szaunavízként jótékony hatással lehet a légúti hurutos megbetegedések kezelésében, a hörgőasztma, a Croup-szindróma (krupp) és a dohányzás okozta panaszok enyhítésében. 

A Salvus gyógyvíz magas, 22,989 mg/l oldott ásványi anyag tartalommal rendelkezik, besorolását tekintve pedig az alkáli-hidrogén-karbonátos-kloridos, brómos-jodidos gyógyvizek kategóriájába tartozik.

 

    • -8%
    Cikkszám Cikksz. SAL043

    Bükkszék változatos természeti környezetben lévő üdülőfalu, a Bükk hegység nyugati lábánál, a Tarna völgyének peremén fekszik. Itt kerül kitermelésre 540 m mélyről a hazánkban egyik legnépszerűbb, 39 °C hőmérsékletű Salvus gyógyvíz.

    Készleten
    820 Ft 895 Ft