Colgate

Colgate termékkínálatunkban különféle fehérítő hatású, aktív szenet és egyéb fogszépítő összetevőket tartalmazó fogkrémeket, valamint vékony, puha sörtéjű fogkeféket találhat. 

  Cikkszám Cikksz. CGT5742

  A Colgate Bamboo Charcoal fogkefe 100%-ban természetes bambusz fogkefenyéllel és aktív szén bevonatú sörtékkel készült. Az elvékonyodó Floss-Tip™ szálak mélyebb tisztítást tesznek lehetővé. A nyél gravírozott, ergonomikus designnal rendelkezik és természetes méhviasszal kezelt.

  Kifutó, már csak: 96 db
  1 399 Ft
  Cikkszám Cikksz. CGT3856

  Aktív szenes, vékony szálvégei beférnek a fogközökbe, így hatékonyabban tisztítják az ínyvonalat és az ínyszegélyt.

  Kifutó, már csak: 43 db
  990 Ft
  Cikkszám Cikksz. CGT0017

  Legyen fehérebb a mosolyod a Colgate Max White Charcoal fehérítő fogkrémmel! Aktív szenet és ásványi anyagokat tartalmazó, klinikailag igazolt formulájával kíméletesen tisztítja a fogakat, segít eltávolítani a felszíni elszíneződéseket és visszaállítani fogaid természetes fehérségét.

  Kifutó, már csak: 55 db
  1 120 Ft
  • -5%
  Cikkszám Cikksz. CGT2421

  A Colgate Natural Extracts Charcoal fogkrémet tradícionális ázsiai összetevők ihlették az egészséges fogakért és fogínyért. Formulája gondosan kiválasztott természetes bambusz szénnel és ásványi anyagokkal készült a mindennapos védelemért. Aktív szén tartalmával különleges élménnyé teszi a fogmosást.

  Kifutó, már csak: 3 db
  799 Ft 840 Ft