Részletes leírás
Éden Prémium Bake-Free Puha sportkenyér csökkentett szénhidráttartalommal
nettó tömeg: 500 g
Lisztkeverék...
- szénhidrátcsökkentett*,
- gluténmentes,
- tejmentes,
- tojásmentes,
- szójamentes,
- akár élesztőmentes,
- kukoricaliszt-mentes,
- kukoricakeményítő-mentes,
- burgonyamentes,
- rizsmentes,
- hozzáadott keményítőtől mentes,
- vegán, növényi alapú,
- élelmi rostban gazdag, fehérjében gazdag,
- akár hozzáadott cukor-mentes, hozzáadott zsiradék-mentes
élesztő vagy sütőpor hozzáadásával készült kenyerek készítéséhez.
A lisztkeverék élesztő, vagy sütőpor hozzáadása nélkül nem működik. Ha nem szeretnél sem élesztővel, sem sütőporral dolgozni, vagy ezek nem illeszthetők be a diétádba, válaszd a többi Bake-Free lisztkeveréket, melyek önkelesztőek (élesztő és sütőpor mentesek). Kivételt képez ez alól a Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék és a kelt tészta lisztkeverék mert ezek elkészítéséhez is szükséges élesztő, vagy sütőpor hozzáadása.
recept: élesztővel készült formakenyér
Hozzávalók:
- 250 g Bake-Free puha sportkenyér lisztkeverék csökkentett szénhidráttartalommal
- 1 g kókuszvirág cukor
- 5 g Himalája só
- 360 g langyos víz (maximum 40 fokos)
- fél csomag porélesztő (3,5 g)
Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze robotgéppel. Meleg helyen lefedve kelesszük 60 percig. Kanalazzuk egy szilikonos kenyérformába (8x22 cm) és egyengessük el benne a tésztát. Vágjuk be a felületét 3-4 helyen, spicceljük le picit vízzel és előmelegített 190 fokos sütőben süssük készre 70 perc alatt alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük ízlés szerint.
recept: sütőporral készült formakenyér
Hozzávalók:
- 250 g Bake-Free puha sportkenyér lisztkeverék csökkentett szénhidráttartalommal
- 5 g Himalája só
- 360 g langyos víz (minimum 40 fokos)
- fél csomag sütőpor (6 g)
Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze robotgéppel. Kanalazzuk egy szilikonos kenyérformába (8x22 cm) és egyengessük el benne a tésztát. Pihentessük 10 percig, majd spicceljük le picit vízzel és előmelegített, 190 fokos sütőben süssük készre 70 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük ízlés szerint.
összetevők
Gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt, quinoaliszt), borsófehérje, rostkeverék (útifű maghéj liszt, bambuszrost liszt), sárgabatáta-liszt.
Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült. Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
TOVÁBBI TUDNIVALÓK
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.
Tárolás: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.
Forgalmazza: Naturtrade Hungary Kft.
Származási hely: Magyarország
Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.