Ephelis Alpha gel 20g - Bőrvilágosító
Ephelis Alpha gel 20g - Bőrvilágosító
1 950 Ft

Ephelis Alpha gel 20g - Bőrvilágosító

1 950 Ft

Frissíti, világosítja a bőrszínt, kiegyenlíti az esetleges színeltéréseket, enyhíti a szeplőket, pigmentfoltokat.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

Részletes leírás

Ephelis Alpha gel 

Kiszerelés: 20 g

Miben nyújthat segítséget?

Az EPHELIS alpha gél a teljes arcon alkalmazva frissíti, világosítja a bőrszínt, kiegyenlíti az esetleges színeltéréseket. Rendszeres, célzott alkalmazása elhalványítja a szeplőket, pigment foltokat, akne által okozott pigment foltokat.

Hogyan használjuk? 

 • A zselét naponta egy-két alkalommal vékony rétegben kell az érintett testfelszínre kenni. A zselé kellemes, lágy állománya, kenhetősége lehetővé teszi a vékony rétegben történő egyenletes felvitelt. Néhány percen belül a zselé felszívódik és semmi nyoma nem marad a bőrön, amely alig észrevehetően feszessé válik, kisimul.
 • A hatás eléréséhez, a foltok halványabbá válásához, eltünéséhez általában 4 hétig tartó folyamatos alkalmazás szükséges.
 • A kezelés megszünte után a bőrszín fokozatosan visszabarnulhat. Hiperpigmentációra való hajlam esetén magas faktorszámú fényvédő párhuzamos alkalmazása ajánlott.
 • Közvetlenül napozás, vagy tartós napon való tartózkodás előtt alkalmazása kerülendő.

Tudnivalók az alkalmazás előtt:

 • Az EPHELIS zselé a készítményre érzékeny egyéneknél bőrpírt okozhat, ami a zselé használatának szüneteltetésével, vagy az alkalmazás ritkításával önmagától megszűnik.
 • Amennyiben a gyulladás nem szűnik meg, vagy még erősödik, akkor a készítmény használatát meg kell szüntetni.
 • A kezelés abbahagyása után 2-3 héttel a foltok ismét láthatóvá válhatnak. A zselé hatása csak folyamatos alkalmazással tartható fenn.
 • Az EPHELIS zselé szárító hatású, ezért száraz bőrű egyéneknek krém vagy testápoló alkalmazása ajánlott.

összetevők

Aqua, Propylene glycol, Alfa-Arbutin, Glycerin, Carbomer 940, Liquiritia radix extract, Ascorbic Acid, Sodium hydroxyd, Sodium sulfit, Alfa-tocopherol-acetat Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

Gyártja és forgalmazza: Cremum Pharma Kft.

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen! Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás