Antioxidánsok
Az antioxidánsok a szervezet létfontosságú alkotóelemei közé tartoznak. Legfontosabb feladatuk az immunrendszer erősségének megőrzése - felveszik a harcot a szervezetben túltermelődő káros szabadgyökökkel szemben, semlegesítve azok negatív hatásait, csökkentik az oxidatív stresszt. Kiváló természetes antioxidánsforrások például a különböző citrus- és bogyósgyümölcsök, a zöld leveles zöldségek, a kakaópor, valamint különféle fűszerek - a rozmaring, a kakukkfű, a kurkuma vagy az oregánó.
-
Cikkszám Cikksz. FLA704
Növényi flavonoidok, cseresznye- és meggyszár, valamint gyógynövények (galagonya, kökény) szívműködést és keringést támogató komplexe.
Készleten9 995 Ft -
Cikkszám Cikksz. FLA0917
Gyümölcs és gyógynövény szirup - Növényi bioflavonoidokat és telítetlen zsírsavakat tartalmazó összetétel stevia édesítőszerrel.
Készleten13 095 Ft -
Cikkszám Cikksz. FLA1600
A nálunk élő gyümölcstermő bokrok közül a homoktövis bogyója tartalmazza a legtöbb C-vitamint. A homoktövis E-vitamin tartalma magasabb mint a búza, kukorica és szójabab E-vitamin tatalma.
Készleten5 750 Ft