Tészták
A gabonafélék a bennük található vitaminoknak, ásványi anyagoknak és fehérjéknek köszönhetően fontos szerepet játszanak alapvető tápanyagszükségleteink betöltésében - fogyasztásuk elengedhetetlen az egészséges étrend fenntartásához. A gabonafélék csoportjába sorolhatjuk a tészták kategóriáját, melyen belül számos alternatíva közül választhatunk. A tészták skáláján az egészségesebb irányt követve a teljes kiőrlésű, a tönköly-, illetve a durumtészták bizonyulnak a legjobb választásnak egészségünkre gyakorolt pozitív hatásuk miatt - összetett szénhidrát-tartalmuknak köszönhetően a finomított búzalisztből készült tésztához képest lassabban szívódnak fel, ezáltal pozitívabb hatásuk van az anyagcserére és a vércukorszintre.
-
Cikkszám Cikksz. CIO1836
100% bio, gluténmentes, teljes kiőrlésű hajdinatészta. Kiváló rostforrás, ásványi anyagokban gazdag, továbbá antioxidánsokat és rutint is tartalmaz.
Készleten2 395 Ft -
Cikkszám Cikksz. CIO508
Különböző szószos ételek vagy hideg tésztasaláta kiválóan elkészíthető belőle. Kiváló minőségű, prémium kategóriájú száraztészta bio alapanyagokból.
Készleten1 995 Ft -
Cikkszám Cikksz. CIO0464
A hajdina zsírmentes, glutént nem tartalmaz, ellenben sok benne a B1-, B2-, C-, és E-vitamin, gazdag fehérjeforrás, emellett cinket, rezet, mangán, magnéziumot és kalciumot is tartalmaz.
Készleten1 995 Ft -
Cikkszám Cikksz. S8H3077
A hajdina tészta magas tápértékkel rendelkezik, gluténmentes alternatíva, támogatja a vércukor-szabályozást, hosszan tartó teltségérzetet nyújt és ízletesen sokoldalú a felhasználása.
Készleten1 290 Ft