Himalája só
Miért érdemes Himalája sót fogyasztani? A nyomelemekben gazdag, adalékanyag-mentes Himalája sót az ételek ízesítése mellett különféle terápiákhoz is felhasználhatjuk, mivel jelentős vérkeringés-segítő, vérnyomás-javító hatással bír.
-
Cikkszám Cikksz. PCK6096
Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyagoktól mentes természetes só, a hagyományos rózsaszíntől eltérően fehér színben.
Készleten430 Ft -
Cikkszám Cikksz. PCK1251
Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyagoktól mentes természetes só, a hagyományos rózsaszíntől eltérően fehér színben.
Készleten695 Ft -
Cikkszám Cikksz. PCK5761
Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyagoktól mentes, természetes só.
Készleten430 Ft -
Cikkszám Cikksz. DYB4580
Az indiai konyha hagyományos ételeinek elengedhetetlen ízesítője. Igazi gourmet só, kéntartalma miatt ad egy enyhe fűszeres, füstös ízt az ételeknek. Íze hasonlít a tojás ízéhez, ezért szokták annak helyettesítésére is használni.
Készleten950 Ft -
-
Cikkszám Cikksz. PCK2371
Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyag mentes természetes só. Szemcseméret: 0,3-0,5 mm.
Készleten695 Ft -
- -7%
Cikkszám Cikksz. BOO420A Himalája só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Tiszta, természetes finom szemű Himalaya kősó.
Készleten695 Ft 750 Ft