Himalája só

Ezzel szűrve: C vitamin
Találatok szűkítése

Miért érdemes Himalája sót fogyasztani? A nyomelemekben gazdag, adalékanyag-mentes Himalája sót az ételek ízesítése mellett különféle terápiákhoz is felhasználhatjuk, mivel jelentős vérkeringés-segítő, vérnyomás-javító hatással bír.

    Cikkszám Cikksz. NPK1056

    Élelmiszer minőségű magnézium-szulfát, sózásra alkalmas, de akár kozmetikai célra is. pH értéke semleges a bőrön. 

    Készleten
    1 290 Ft
    Cikkszám Cikksz. PCK1251

    Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyagoktól mentes természetes só, a hagyományos rózsaszíntől eltérően fehér színben.

    Készleten
    595 Ft
    Cikkszám Cikksz. PCK6096

    Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyagoktól mentes természetes só, a hagyományos rózsaszíntől eltérően fehér színben.

    Készleten
    355 Ft
    Cikkszám Cikksz. BOO420

    A Himalája só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Tiszta, természetes finom szemű Himalaya kősó.

    Készleten
    695 Ft
    Cikkszám Cikksz. BOO871
    A Himalaya só nem mesterségesen fehérített só, hozzáadott anyagokat nem tartalmaz!
    Készleten
    465 Ft
    Cikkszám Cikksz. BOO895
    Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. A kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője! A Himalája só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Teljesen természetes!
    Készleten
    485 Ft