Pödör Sárgabarackecet 250ml
Pödör Sárgabarackecet 250ml
3 180 Ft
4 615 Ft

Pödör Sárgabarackecet 250ml

3 180 Ft
4 615 Ft
Erős, édes-gyümölcsös íze, kellemes savassága lehetővé teszi széles körű felhasználhatóságát.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

A 100% természetes sárgabarackecet, hasonlóan a friss gyümölcshöz,- de nem helyettesítve azt- pektinek és másodlagos növényi anyagok mellett kis mértékben tartalmaz vitaminokat, (A-, C- vitamin) ásványi anyagokat, (kalcium, kálium, foszfor stb.) valamint nyomelemeket, melyek kedvező hatással van szervezetünkre.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba. Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Erős, édes-gyümölcsös íze, kellemes savassága lehetővé teszi széles körű felhasználhatóságát.

Felhasználási javaslat:
100% természetes, minőségi, szigorúan ellenőrzött és válogatott sárgabarackból készült, különleges, limitált kiadású gyümölcsecet.

A friss sárgabarackot lepréselik, ezután a levet közvetlenül gyümölcsmusttá erjesztik, majd ecetté oxidálódik. Végül kezelés nélkül szűretlenül palackozzák.
Hozzáadott adalékanyagokat - aromákat, színezőket- nem tartalmaz.

Tárolási javaslat:
Az ecet, fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó, és ilyen körülmények között a minőségét gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék orvosi kezelés helyettesítésére nem alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!
 

Teljes leírás