Pödör BIO Paradicsomecet 250ml
Pödör BIO Paradicsomecet 250ml
4 190 Ft

Pödör BIO Paradicsomecet 250ml

4 190 Ft

100% napérlelte, friss bio paradicsom levéből, gondosan, kézműves munkával és tapasztalattal készítve.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Budaörs

    Átvehető 2024. szept. 23., hétfő, nyitás: 7:30

  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Bartók Béla

    Átvehető 2024. szept. 23., hétfő, nyitás: 7:30

  • Rákóczi út

    Átvehető 2024. szept. 23., hétfő, nyitás: 7:30

  • Szent István körút

    Átvehető 2024. szept. 23., hétfő, nyitás: 7:30

  • Pólus Center

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Fény utcai piac

    Átvehető 2024. szept. 23., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Pödör bio Paradicsomecet
kiszerelés: 250 ml

A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.

A paradicsomot a spanyol hódítók hozták Európába Amerikából, a lédús zöldség pedig rövidesen a kontinens egyik leggyakrabban terjesztett növényévé vált. A sok évszázados magtermesztés eredményeként több, mint 2.500 fajtája létezik. A paradicsomot Ausztriában „Liebesapfel", azaz szerelemalma néven is emlegetik, és tulajdonképpen ugyanez: „love apple” volt valamikor az angol nyelvű botanikai elnevezése is.

Hogyan készül a Pödör paradicsomecet?

A Pödör kizárólag friss, napon érlelt bio paradicsomot használ ízletes paradicsomecetéhez, ez a biztosítéka annak, hogy minden cseppje megfelel a Pödörtől elvárt minőségnek. A zamatos, 100 százalékban természetes paradicsomecet friss paradicsomléből, fahordóban való erjesztéssel készül, szigorú minőségi szabályoknak megfelelően, mesterséges adalékok nélkül.

  • Nem génkezelt
  • Gluténmentes
  • Vegán
  • 100% szigorúan ellenőrzött minőség
  • Bio termék

Milyen jótékony hatásokkal jár a paradicsomecet fogyasztása?

A paradicsom igazi vitaminbomba, akárcsak a belőle készült paradicsomecet, mely tartalmazza a gyümölcsben lévő vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. A paradicsomecet jelentős antioxidáns hatású C-vitamin tartalommal bír, ezáltal hozzájárul szervezetünk védelméhez a káros hatású szabadgyökökkel szemben. A C-vitamin jótékony hatásai közé tartozik továbbá a szervezet természetes méregtelenítési folyamatainak támogatása is.

Hogyan használhatjuk fel a paradicsomecetet?

Az enyhén édes aromájú paradicsomecet felhasználásával a napsütötte Délt varázsolhatjuk ételeinkbe. Cseppentsünk belőle a paradicsomos-mozzarellás salátára, vagy ízesítsünk vele nyers és főtt zöldségeket! Lágy ízének köszönhetően remekül illik a Pödör tökmag- és szőlőmagolajaihoz is, használatával pedig változatosságot vihetünk konyhánkba. Ha igazi ínyencként különösen porhanyós és zamatos húst vagy halat szeretnénk készíteni, pácoljuk be éjszakára paradicsomecetben!

Szűretlen gyümölcsecet, használat előtt rázzuk fel!

összetevők

Bio Paradicsomecet.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

  • Energia: 12 kcal
  • Zsír: 0 g
  • - ebből telített zsírok: 0 g
  • Szénhidrát: 3 g
  • - ebből cukrok: 3 g
  • Fehérje: 0 g
  • Rost: 0 g
  • Só: 0 g

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét. Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Forgalmazza: Pödör Kft.

Származási hely: Ausztria


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás