Bioline kerámia csíráztatótál, 4 részes
Bio-Line kerámia csíráztatótál, 4 részes
4 715 Ft

Bio-Line kerámia csíráztatótál, 4 részes

4 715 Ft

A csírák tápanyagdús, könnyen emészthető, számos pozitív élettani hatással rendelkező „élő élelmiszerek”, előállításukhoz csupán egy csíráztatótálra van szükségünk.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető ma, nyitás: 8:30

Részletes leírás

BIO-LINE KERÁMIA CSÍRÁZTATÓTÁL - 4 RÉSZES

Természetes alapanyagból, 1000 °C fokon égetett natúr kerámiából készült, szép kivitelű csíráztató tál.

Csíráztassunk! 

A csíráztatáshoz a kiválasztott magokon kívül csupán egy csíráztató tálra van szükségünk, s hozzá is láthatunk a tápanyagdús, könnyen emészthető, számos pozitív élettani hatással rendelkező, s egyben ízletes reform élelmiszer előállításához! A csírák gyorsan hasznosuló enzimeket, fitovegyületeket, aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat tartalmaznak: s legyen szó akár lenmag-, napraforgó-, lucerna-, búza-, vörös lóhere vagy hajdinacsíráról, apró méretük ellenére mindegyikük az értékes tápanyagok tárházának bizonyul! 

 

Alkalmazás: a magvakat könnyű elöblíteni; a tálcákat szétszedve, csak egyszerűen a csap alá kell rakni őket. Az alsó tál jól használható a magvak beáztatásához és a lecsepegő víz összegyűjtéséhez. 

A csíráztatás folyamán a magok természetközeli környezetben fejlődhetnek. További előnye, hogy az öntözéskor a kerámia által magábaszívott vizet egyenletesen adja át a csíráknak. 

 

Anyaga: kerámia

Méretek: az átmérő hozzávetőlegesen 152 mm, a magasság 122 mm

Teljes leírás