Aszalt vörösáfonya 100g Paleolit
Aszalt vörösáfonya 100g Paleolit
695 Ft

Aszalt vörösáfonya 100g Paleolit

695 Ft

Hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető 2024. máj. 21., kedd, nyitás: 7:30

 • Szent István körút

  Átvehető 2024. máj. 21., kedd, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2024. máj. 20., hétfő, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető 2024. máj. 21., kedd, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Kiszerelés: 100 g

A specifikációban szereplő mennyiségek 100 g termékre vonatkoznak.

A felhasználási módja széles körű, tehát nem muszáj csak desszertekben gondolkodnod. Vörös húsok mellé például kiváló köretet, vagy éppen szószt remekelhetsz a közreműködésével. 

Megannyi élettanilag fontos, és hasznos anyagot tartalmaz. A, B, C és E vitaminokban gazdag, de az ásványi anyag-profilja is szemrevaló. Leggyakrabban mégsem ezeket a pozitívumait szokták emlegetni, sokkal inkább kimagasló flavonoid, és antioxidáns tartalmát. Hogy ezek miért olyan lényegesek? A daganatos megbetegedések nagy részét a szabad gyökök okozzák. Ezek a kártékony képletek egyrészt semlegesíthetőek a flavonoidok segítségével, másrészt meg is akadályozható az újra termelődésük. Ez bizony óriási eredmény, amit akkor is érdemes kihasználnod, ha téged nem veszélyeztetnek a rosszindulatú sejtek. Szabad gyökök ugyanis mindannyiunk szervezetében képződnek, s csak idő kérdése, hogy mikor alakulnak át valami nem várttá, valami mássá.

Miért éppen az aszalt vörös áfonya? Ha mindez nem lenne elég, akkor a vérképzést serkentő, immunrendszert erősítő molekulái tovább növelik előnyei számát. Ami pedig a leginkább kézenfekvő pozitívum, hogy mennyeien finom. Csak úgy magában majszolva is fantasztikus ízélmény, amit kár lenne kihagynod. Csak vigyázz, mert fél kiló bár soknak tűnhet, de hamar lába kélhet!

Összetevők: vörösáfonya, almasűrítmény, növényi olaj

Teljes leírás