Dr. Chen Arcmaszk Szőlő kivonattal 1db
Dr. Chen Arcmaszk Szőlő kivonattal 1db
895 Ft

Dr. Chen Arcmaszk Szőlő kivonattal 1db

895 Ft

Egyszerű, gyors program a bársonyos puhaságú, ragyogó bőrért - minden bőrtípusra!

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Rákóczi út

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma 18:30-ig

Részletes leírás

Dr. Chen szövetfátyol arcmaszk 
kiszerelés: 30 g (1 db arcmaszk)

Egyszerű, gyors program a bársonyos puhaságú, ragyogó bőrért. Minden bőrtípusra ajánlott termék.

A legújabb kutatások olyan eljárást fejlesztettek ki, mellyel egy különleges összetételű anyagot itatnak át a bőr számára hasznos összetevőkkel. Hatására a sejtek nedvességgel telnek meg, az apró ráncok kisimulnak. Használata során a bőr regenerálódik, puhává válik. Hidratáló szőlőkivonattal (E055).

A szőlő magas C-vitamin és polifenoltartalma révén erős antioxidáns hatással bír, így védi a szervezetet a károsító szabad gyökökkel szemben, lassítva az oxidációs eredetű öregedési folyamatokat. Antocianidin tartalma segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és fiatalságát. A pórusok tisztán tartásával hozzájárul a bőrhibák kialakulásának megelőzéséhez, hidratálja a bőr mélyebb rétegeit is, támogatja a bőrproblémák gyorsabb gyógyulását.

összetevők

Aqua, Extractum Vitis, Moisture Factor, lUbiquinine (Q10), Carbopol 941, Carbopol 940, Hydroxyethyl Cellulose, Liquid Germall Plus, Cremophor C040, Allantoin, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerine, Triethanolamine, Propyl P-Hydroxybenzoate, Methyl P-Hydroxybenzoate, Dissodium EDTA, Imidazol Idinyl Urea, Fragrance.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermekektől elzárva.

Forgalmazza: Oriental Herbs Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás