NT Bioaktív folát vegán 30db
Natur Tanya Bioaktív Vegán Folát 30db
3 325 Ft

Natur Tanya Bioaktív Vegán Folát 30db

3 325 Ft

Világszabadalommal védett legújabb 4. generációs Quatrefolic® folát

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Natur Tanya vegán Bioaktív folát

Kiszerelés: 30 db tabletta - Napi adag: 1 tabletta

Ismerjük meg a terméket!

Világszabadalommal védett, legújabb 4. generációs Quatrefolic® folát, a normál vérképzéshez, az immunrendszer egészséges működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Az aktív hatóanyagtartalom 100%-ban, kizárólag biológiailag aktív Quatrefolic® folátból származik.

  • Laborban bevizsgált termék
  • Mesterséges tartósítószereket, színezéket és aromákat nem tartalmaz
  • Laktóz- és gluténmentes

A biológiailag aktív Quatrefolic® folátról

A folát jelentőségét már több, mint 50 éve felismerték. A folsav és folát elnevezéseket gyakran egymás szinonimájaként használják a vízoldékony B9 vitaminra, mely elengedhetetlen a normál sejtfunkciók és egészség megőrzéséhez. A folát vegyületek 4 különböző generációját különböztethetjük meg, a természetes módon élelmiszerekben megtalálható foláttól kezdve az innovatív Quatrefolic®-ig.

A folsav egy többlépcsős folyamat során alakul át biológiailag aktív foláttá. Mivel, hogy a szintetikus 2. generációs folsav egy oxidált forma, először át kell alakulnia redukált foláttá, és csak ezután tud biológiai funkciót betölteni az emberi szervezetben. A Quatrefolic®, a folát negyedik generációját képviseli, mely hosszú idejű stabilitással, kiváló vízben oldhatósággal, megnövelt biológiai hasznosulással és biztonsággal rendelkezik.

A folát hozzájárul...

  • ... a normál vérképzéshez
  • ... az immunrendszer egészséges működéséhez
  • ... a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
  • ... valamint a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében

A kiegészítő folát-bevitel növeli az anyai folátellátottság szintjét. Az alacsony anyai folátszint a fejlődő magzat velőcső-záródási rendellenessége kialakulásának az egyik kockázati tényezője. Ennek a befolyásolása kedvező hatást eredményezhet. A jótékony hatás napi 400 µg, a fogamzást megelőzően legalább egy hónapig, és a fogamzást követően három hónapig folytatott kiegészítő folátbevitellel érhető el. 

Adagolási javaslat: Napi 1 tabletta, bő vízzel lenyelve. 

összetevők

Tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, kalcium-foszfátok), fényezőanyag (zsírsavak), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), Quatrefolic® [(6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin só)]. 

Hatóanyag a napi adagban (1 tabletta): Folát (Quatrefolic® bioaktív (6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin sóból) - 800 µg

további tudnivalók

A termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 9001:2015 rendszer szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn.

100%-ban magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Forgalmazza: Natur Tanya® Natur Tanya Hungary Kft.


A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

Teljes leírás