Tészták
A gabonafélék a bennük található vitaminoknak, ásványi anyagoknak és fehérjéknek köszönhetően fontos szerepet játszanak alapvető tápanyagszükségleteink betöltésében - fogyasztásuk elengedhetetlen az egészséges étrend fenntartásához. A gabonafélék csoportjába sorolhatjuk a tészták kategóriáját, melyen belül számos alternatíva közül választhatunk. A tészták skáláján az egészségesebb irányt követve a teljes kiőrlésű, a tönköly-, illetve a durumtészták bizonyulnak a legjobb választásnak egészségünkre gyakorolt pozitív hatásuk miatt - összetett szénhidrát-tartalmuknak köszönhetően a finomított búzalisztből készült tésztához képest lassabban szívódnak fel, ezáltal pozitívabb hatásuk van az anyagcserére és a vércukorszintre.
-
Cikkszám Cikksz. GBT0136
Gluténmentes, tej- és tojásmentes termék. Fogyasztható liszt-, tojás- és tejcukorérzékenység, továbbá vesebetegség esetén is.
Készleten505 Ft -
Cikkszám Cikksz. EDN2997
Tojás- és szójamentes, gluténmentes tészta. Lassú felszívódású, tápanyagokban gazdag, magas rosttartalommal rendelkező élelmiszer.
Készleten895 Ft -
Cikkszám Cikksz. EDN247
Köleslisztből készült gluténmentes petrezselyem-fokhagyma ízesítésű orsó száraztészta.
Készleten995 Ft -
Cikkszám Cikksz. EDN3000
Gluténmentes kölestészta csökkentett szénhidráttartalommal*.
Készleten1 095 Ft -
Cikkszám Cikksz. EDN8883
Borsos ízesítésű fusilli száraztészta útifűmaghéj liszttel. Gluténmentes, vegán termék.
Rendelésre845 Ft