Himalája só

Ezzel szűrve: ősi magnézium
Találatok szűkítése

Miért érdemes Himalája sót fogyasztani? A nyomelemekben gazdag, adalékanyag-mentes Himalája sót az ételek ízesítése mellett különféle terápiákhoz is felhasználhatjuk, mivel jelentős vérkeringés-segítő, vérnyomás-javító hatással bír.

    Cikkszám Cikksz. NPK1056

    Élelmiszer minőségű magnézium-szulfát, sózásra alkalmas, de akár kozmetikai célra is. pH értéke semleges a bőrön. 

    Készleten
    1 290 Ft
    • Újdonság
    Cikkszám Cikksz. DYB4580

    Az indiai konyha hagyományos ételeinek elengedhetetlen ízesítője. Igazi gourmet só, kéntartalma miatt ad egy enyhe fűszeres, füstös ízt az ételeknek. Íze hasonlít a tojás ízéhez, ezért szokták annak helyettesítésére is használni.

    Készleten
    950 Ft