Részletes leírás
Az üzletekben megvásárolható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve, ezért az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.
A nádcukor előnyei:
- Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb
- Ízében egyedibb
- Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb).
Felhasználása:
Édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.
Tápanyagtartalom: Lásd a specifikációs táblázatot. A táblázat 100 g termék tápanyagtartalmára vonatkozik.
Összetevők:
- nádcukor
- A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas!
Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási
mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!