Tündérvíz Oxigén 40 500ml
Tündérvíz Oxigén 40 500ml
245 Ft

Tündérvíz Oxigén 40 500ml

245 Ft
A szervezetben lezajló kémiai- és biológiai folyamatokhoz nélkülözhetetlen a jó oxigén utánpótlás, hogy a szervezetben lezajló anyagcsere folyamatok megfelelő intenzitással működjenek
Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

A szervezetben lezajló kémiai- és biológiai folyamatokhoz nélkülözhetetlen a jó oxigén utánpótlás, hogy a szervezetben lezajló anyagcsere folyamatok megfelelő intenzitással működjenek. Fontos, hogy a szervezeből minden salakanyag és égéstermék kikerüljön, ami igazán csak megfelelő mennyiségű és minőségű oxigénnel tud megvalósulni.

Oxigénhiányos működés esetén az anyagcsere folyamatok rossz hatásfokkal zajlódnak le, a szervezet energia szintje ilyenkor lecsökken.

Az oxigénes víz számtalan jótékony hatása mellett, a szervezet helyreállítási folyamatait bizonyítottan képes hatékonyabbá tenni.

*50 évnél idősebb védett rétegű víz.
Kútszám: 039/81 sz. kút

Tárolás: Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó!

Gyártja és forgalmazza: Duldner Albert E.V.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Tündérvíz Oxigén 40 500ml