Almawin mosogatógépszett 1 db

3 695 Ft

Magas hatékonyság, ragyogó edények. Minden egy dobozban, amire a mosogatógépnek szüksége van az optimális, környezetbarát működéshez.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Mennyiség:

Részletes leírás

A doboz tartalma:

- Gépi mosogatószer tabletta 25db
- Mosogatógép öblítő koncentrátum 500 ml
- Regeneráló só 500 g
- Mosogatógép tisztító 100 g
- Vízkeménységmérő gyorsteszt

Magas hatékonyság, ragyogó edények. Minden egy dobozban, amire a mosogatógépnek szüksége van az optimális, környezetbarát működéshez.

A dobozban lévő ajándék Mosogatógép tisztító megtisztítja a mosogatógép belsejét, a szórókarokat és a szűrőt a vízkő és zsírlerakodásoktól. Rendszeres használata meghosszabbítja a mosogatógép optimális teljesítőképességét.

Használata: ürítse ki a mosogatógépet. Töltse fel az adagolórekeszt a tisztító koncentrátummal és csukja be a fedelét. A maradék tisztítószert szórja szét a nyitott mosogatógép ajtaján. Csukja be az ajtót. Futtassa le a legmagasabb hőmérsékletű programot.

A vízkeménységmérő gyorsteszttel egyszerűen megmérhető a víz keménysége: mártsa bele a vízbe és kb. 1 perc múlva megállapítható a víz keménysége a tesztcsík színváltozásából.

ECO Garantie által minősített környezetbarát termékek.

Forgalmazó: Presto - Pilot Kft.

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás

Vásárlói vélemények

Az értékeléshez be kell jelentkezned
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0