Herbária Mamória teafilter 20 db
Herbária Memória teafilter 20 db

800 Ft

Herbária Memória teafilter 20 db

800 Ft

A Memória teakeverék hatékony agyi és perifériás keringésjavító. Gyógynövény komponensei segítségével (páfrányfenyőlevél, ginzenggyökér, matélevél) fokozza a koncentrálóképességet, enyhíti a memóriazavart.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Pólus Center

    Átvehető ma 20:00-ig

Részletes leírás

A Memória teakeverék hatékony agyi és perifériás keringésjavító. Gyógynövény komponensei segítségével (páfrányfenyőlevél, ginzenggyökér, matélevél) fokozza a koncentrálóképességet, enyhíti a memóriazavart. Fogyasztásával javulnak a feledékenységgel, zavartsággal, kimerültséggel járó agyi keringési zavarok tünetei. 

Mikor ajánlott a Herbária Memória filteres teakeverék fogyasztása?

Átmeneti vagy tartós fokozott szellemi igénybevételnek kitett állapotokban pl. vizsgaidőszak, mikor szükséges a fáradtságérzet csökkentése és a koncentráló képesség fokozása. Idős kori emlékezetkihagyással, zavartsággal, feledékenységgel társuló agyi keringési zavarokban.

Összetevői javítják az agyi keringési funkciókat, ezáltal jótékonyan befolyásolják az időskori emlékezethiányos állapotokat és javítják a tanulási készséget. Fogyasztása átmeneti vagy tartós fokozott szellemi igénybevételnek kitett állapotokban (pl. vizsgaidőszak), fáradtságérzet csökkentése és a koncentráló képesség fokozása esetén ajánlott.

Hatóanyagok:

0,25 g Páfrányfenyőlevél (Ginkgo folium)
0,25 g Ginzenggyökér (Ginseng radix)
0,50 g Matélevél (Ilax paraguariensis folium) porított formában / filter

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Vásárlói vélemények

Az értékeléshez be kell jelentkezned
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0