Herbária Elhízás elleni filteres tea 20 db
Herbária Elhízás elleni filteres tea 20 db

710 Ft

Herbária Elhízás elleni filteres tea 20 db

710 Ft

A teakeverék alkalmazása testsúly felesleg esetén ajánlatos. Remek kiegészítője lehet a fogyókúrának, mert az alkotórészek csökkentik a tápanyagok felszívódását.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

A teakeverék alkalmazása testsúly felesleg esetén ajánlatos. Remek kiegészítője lehet a fogyókúrának, mert az alkotórészek csökkentik a tápanyagok felszívódását. Fogyasztásával csökkenek a fogyókúrát kísérő kellemetlen tünetek pl. a puffadás, fáradtság stb.

Összetétel - 1 filter tartalma:
0,20 g Kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás
0,20 g Fekete bodza virág
0,20 g Tealevél
0,15 g Keserű édeskömény termés
0,10 g Borsosmentalevél
0,10 g Kutyabengekéreg
0,05 g Lestyángyökér

Használati javaslat: 1 filter tasakot 2,5 dl forró vízzel leforrázni, lefedve 10 percig állni hagyni. Étkezés előtt, naponta legfeljebb kétszer lehet fogyasztani. 3-4 heti kúra után 3 hónap szünetet kell tartani.

Figyelmeztetés: Óvakodni kell a hosszabb ideig (4 hét) tartó folyamatos alkalmazástól a mellékhatások gyakoribb és súlyosabb előfordulásának veszélye miatt. A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó!

Tárolás: Száraz, nedvességtől védett helyen.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Herbária Elhízás elleni filteres tea 20 db