Nálunk az egészség az első

Vuhan

Nálunk az egészség az első, ezért a kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel szeretnénk néhány információt megosztani, amik betartásával mindenki hozzájárulhat a saját-, és a körülötte tartózkodók egészségének megőrzéséhez.

Üzleteink jelenleg változatlan nyitva tartással üzemelnek! 

A változásokat azonnal feltüntetjük a weboldalon „ Budapesti üzleteink” menüpont alatt (az adott üzlet nevére kattintva)

Ügyfélszolgálatunk a +3612550555-ös telefonszámon továbbra is elérhető, de jelenleg a megnövekedett forgalom miatt munkatársunk kapcsolására akár hosszabb időt is várni kell! (Az e-mailben történő megkeresések válaszideje is megnövekedett)

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi, rendkívüli helyzet miatt, a megrendelések feldolgozási ideje a megszokotthoz képest jelentősen megnövekedett!

  • A megrendelni kívánt termékek nevére kattintva az adott termék adatlapján, jobb oldalon látható készletinformáció!
  • Amennyiben ott az adott bolt/raktár nincs feltüntetve, akkor a termék nincs készleten és más, készlettel rendelkező üzletünkből történő átszállítás miatt várakozási idővel számolhat.
  • Ha a Központi raktár sornál a „Rendelésre” - jelzés szerepel, akkor a beszerzés bizonytalan a beszállító készletétől/utánpótlásától függ!

 

Vásárlóink biztonsága

Arra szeretnénk kérni vásárlóinkat, hogy az alábbi óvintézkedéseket mindenki tartsa be, miközben vásárol: 

  • Lehetőség szerint fizessen bankkártyával! 
  • Tartson legalább 1 - 1,5 méteres távolságot a többi vásárlótól és kollégáinktól
  • Vásároljon felelősségteljesen! A veszélyhelyzet ideje alatt is megpróbáljuk biztosítani a szokásos termékkínálatot, ezért arra kérjük vevőinket, hogy ne vásároljanak fel több terméket, mint általában szoktak.
  • Szükség esetén a fertőzésveszély minimalizálása érdekében elképzelhető, hogy az egy időben, egy boltban tartózkodó vásárlók számát korlátoznunk kell, valamint előfordulhat, hogy boltjaink 5-10 percre az Önök érdekében napközbeni fertőtlenítésre zárva tartanak.
  • Dolgozóink és vásárlóink biztonsága érdekében minden bolti kolléga számára biztosítottunk védőfelszerelést és a fertőzésveszély csökkentéséhez szükséges higiéniai eszközöket.

 

Köszönettel
A Bio Egészség Kft csapata

Vuhan

Májvédelem máriatövissel

A májvédő gyógynövények egyik legismertebb tagját, a máriatövist vesszük most górcső alá. Az élénk lila színű növény - melyet a néphagyomány őszbogáncs, szamárkóró vagy boldogasszony tövise néven is számon tart -  a mediterrán térségben őshonos, mára azonban már világszerte elterjedt gyógynövények közé számolhatjuk. Legismertebb hatóanyaga a szilimarin nevű vegyületcsoport, mely igen erős antioxidáns és májvédő hatással bír. 

Az útifűmaghéj jótékony hatásai

Az emésztéssegítő, diétás étrend-kiegészítők palettájának egyik közkedvelt tagja az útifűmaghéj. Magas rosttartalmának köszönhetően hatékony segítséget nyújthat az egészséges emésztés megtartásában.

Hogyan kerüljük el a felfázást?

Noha a felfázás elkerülésére szolgáló, 100%-os hatékonyságú megelőzési mód nem létezik, az egészséges étrend alappilléreinek követésével és néhány egyszerű szabály betartásával sokat tehetünk azért, hogy elkerüljük a felfázással és a húgyúti fertőzésekkel járó, kellemetlen tüneteket.

Vitamin-kvíz

Ellenőrizd tudásod a vitaminok témakörében ezzel a 7 kérdéses kvízzel!

Superfoodok a kamrából, immunerősítés a mindennapokban

Nem csupán a távoli országokból érkező, egzotikus gyümölcsök és zöldségek között lelhetünk superfoodokra - a „szuperételek” ott lapulnak a kamrában és a hűtőszekrény gyümölcstartójában, és kiváló immunerősítő hatással bírnak!