Nálunk az egészség az első

Vuhan

Nálunk az egészség az első, ezért a kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel szeretnénk néhány információt megosztani, amik betartásával mindenki hozzájárulhat a saját-, és a körülötte tartózkodók egészségének megőrzéséhez.

Üzleteink jelenleg változatlan nyitva tartással üzemelnek! 

A változásokat azonnal feltüntetjük a weboldalon „ Budapesti üzleteink” menüpont alatt (az adott üzlet nevére kattintva)

Ügyfélszolgálatunk a +3612550555-ös telefonszámon továbbra is elérhető, de jelenleg a megnövekedett forgalom miatt munkatársunk kapcsolására akár hosszabb időt is várni kell! (Az e-mailben történő megkeresések válaszideje is megnövekedett)

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenlegi, rendkívüli helyzet miatt, a megrendelések feldolgozási ideje a megszokotthoz képest jelentősen megnövekedett!

  • A megrendelni kívánt termékek nevére kattintva az adott termék adatlapján, jobb oldalon látható készletinformáció!
  • Amennyiben ott az adott bolt/raktár nincs feltüntetve, akkor a termék nincs készleten és más, készlettel rendelkező üzletünkből történő átszállítás miatt várakozási idővel számolhat.
  • Ha a Központi raktár sornál a „Rendelésre” - jelzés szerepel, akkor a beszerzés bizonytalan a beszállító készletétől/utánpótlásától függ!

 

Vásárlóink biztonsága

Arra szeretnénk kérni vásárlóinkat, hogy az alábbi óvintézkedéseket mindenki tartsa be, miközben vásárol: 

  • Lehetőség szerint fizessen bankkártyával! 
  • Tartson legalább 1 - 1,5 méteres távolságot a többi vásárlótól és kollégáinktól
  • Vásároljon felelősségteljesen! A veszélyhelyzet ideje alatt is megpróbáljuk biztosítani a szokásos termékkínálatot, ezért arra kérjük vevőinket, hogy ne vásároljanak fel több terméket, mint általában szoktak.
  • Szükség esetén a fertőzésveszély minimalizálása érdekében elképzelhető, hogy az egy időben, egy boltban tartózkodó vásárlók számát korlátoznunk kell, valamint előfordulhat, hogy boltjaink 5-10 percre az Önök érdekében napközbeni fertőtlenítésre zárva tartanak.
  • Dolgozóink és vásárlóink biztonsága érdekében minden bolti kolléga számára biztosítottunk védőfelszerelést és a fertőzésveszély csökkentéséhez szükséges higiéniai eszközöket.

 

Köszönettel
A Bio Egészség Kft csapata

Vuhan

Propolisz kérdezz-felelek

A méhek mindennapjaiban nagy jelentőséggel bír a propolisz, többek között ennek segítségével óvják meg ugyanis a kaptárat a külső fertőzésektől, továbbá propolisszal tömik be a kaptárfalon kialakuló réseket. Az értékes anyag számos jótékony hatással van az emberi szervezetre is, nagyjából 300 értékes összetevője számos egészségügyi probléma kezelésében nyújthat segítséget.

 

2 perces banán-homoktövis turmix

Szuperkönnyű, immunerősítő homoktövis-banán recept. Ötvözzük a kellemeset a hasznossal - jelen esetben a finomat az egészségessel!

Lándzsás útifűvel a légúti panaszok ellen

Ismerős lehet gyermekkorunkból a lándzsás útifű szirup, melyet hörghurut és egyéb légúti problémák alkalmazására adtak nekünk a szüleink. Milyen egyéb panaszok kezelésében nyújthat segítséget a lándzsás útifű?