PÖDÖR EXCLUSIVE BIO OLAJSZÉRUM SZEM ÉS SZÁJKÖRÜLI RÁNCOKRA 15 ml
PÖDÖR EXCLUSIVE BIO OLAJSZÉRUM SZEM ÉS SZÁJKÖRÜLI RÁNCOKRA 15 ml
3 990 Ft
4 990 Ft

PÖDÖR EXCLUSIVE BIO OLAJSZÉRUM SZEM ÉS SZÁJKÖRÜLI RÁNCOKRA 15 ml

3 990 Ft
4 990 Ft

A PÖDÖR EXCLUSIVE BIO KOZMETIKAI OLAJSZÉRUM SZEM- ÉS SZÁJKÖRÜLI RÁNCOKRA mentes minden mesterséges adalékanyagtól és hosszantartó táplálást, védelmet nyújt a bőrnek.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Kiszerelés: 15 ml

- Intenzív bőrápoló hatású, gazdag összetételű, 100%-ban természetes olajszérum a szemkörnyéki és száj körüli bőr ápolására
- mélyen táplálja a bőrt
- késleltetheti a bőröregedés jeleinek kialakulását
- kisimíthatja az apró ráncokat
- a bőr számára jól tolerálható, bőrnyugtató
- növeli a bőr védekezőképességét
- javítja a sejtanyagcserét
- bőrpuhító, emolliens
- újjáépíti és megerősíti a bőr barrier rétegét
- növeli a bőr felszíni és mélyebb rétegeinek víztartalmát
- mélyen felszívódik
- jellegzetes illata, mely a bőrbe felszívódva hamar elillan, természetes összetevőiből adódik
- nem tartalmaz illatanyagokat, mivel még a természetes illóolajok is kiválthatnak allergiát
- nem tartalmaz tartósítószereket, színezőanyagokat sem egyéb adalékot
- vegán, vízmentes kozmetikum

MINDENBŐL A LEGJOBBAT
A PÖDÖR EXCLUSIVE BIO KOZMETIKAI OLAJSZÉRUM alapját saját forrásból, ellenőrzött biogazdálkodásból származó, válogatott, csúcsminőségű magvak adják. Ezeket a magvakat laborvizsgálatot követően hűtőházakban, a legoptimálisabb hőmérséklet és páratartalom mellett tároljuk, amit speciális tisztítási eljárás követ.

A nagy tisztaságú magokból egy egyedülálló, 3 év alatt kifejlesztett, úgynevezett tiszta sajtolástechnikával (RPT: Reinpresstechnik) nyerjük a koncentrált olajszérumot, melynek hatóanyagtartalma kivételesen magas.

A PÖDÖR EXCLUSIVE BIO KOZMETIKAI OLAJSZÉRUM SZEM- ÉS SZÁJKÖRÜLI RÁNCOKRA mentes minden mesterséges adalékanyagtól és hosszantartó táplálást, védelmet nyújt a bőrnek. Összetételénél fogva megvédi a bőrt a szabadgyökök bőrkárosító hatásától, értékes tápláló összetevőivel gondoskodik a puha, selymes bőrről.

ELŐNYEI
A szemünket körülvevő bőr arcunk legvékonyabb és legérzékenyebb bőrfelülete: mindössze fél milliméter vastag, négyszer vékonyabb, mint az arc más részein. Nem csoda, hogy ezen a vékony, ugyanakkor erős igénybevételnek – pislogásnak, mimikának, dörzsölésnek - kitett bőrfelszínen mutatkoznak meg a leghamarabb a bőröregedés jelei. A kor előre haladtával a száj körül is jelentkeznek a jellegzetes apró, függőleges barázdák (dohányzóknál korábban). A PÖDÖR EXCLUSIVE BIO KOZMETIKAI OLAJSZÉRUM SZEM- ÉS SZÁJKÖRÜLI RÁNCOKRA jól tolerálható, komplex összetételével kifejezetten ezeknek a bőrfelületeknek az ápolására lett kifejlesztve. A lehető legtermészetesebb módon pótolja a bőr hiányzó lipidjeit, táplálja és hidratálja a bőrt. Az olajszérum bőrazonos lipidekkel újjáépíti és megerősíti a bőr védelmi vonalát, visszaállítja a bőr egyensúlyát. Az olajszérum magas koncentrációban tartalmaz antioxidáns vitaminokat, a bőr egészsége szempontjából fontos telítetlen zsírsavakat, fitoszterolokat és polifenolokat.

HATÁSA

Bőrpuhító: A bőrt simábbá, puha tapintásúvá teszi, az esetleges bőrfeszülést megszünteti. 

Növeli a bőr védekezőképességét és hidratál: Linolsav komponense a ceramid-1 molekulák alkotója, a bőrrokon szerkezetű fitoszterolokkal együtt a bőrt védő barrier réteg stabilizálásában játszik fontos szerepet. A barrier réteg erősítésével és regenerálásával mérsékli a mélyebb rétegek párolgás általi vízvesztését, intenzíven hidratáló hatású.

Visszaadja a bőr ragyogását: Az olajszérum használatával a bőr visszanyeri fiatalos ragyogását, selymes tapintását.

Sejtregeneráló: Összetevői elősegítik a sejtek regenerációs folyamatait, javítják a sejtek oxigénellátását, felgyorsítják a bőr öngyógyító mechanizmusát.

Gyulladáscsökkentő: Az olajszérum linolsav tartalmának egy részét a bőr enzimei gyulladáscsökkentő anyagokká képesek alakítani, így különösen alkalmas a száraz, irritált, gyulladásra és ekcémára hajlamos bőr ápolására. Antioxidáns összetevői irritációt gátló és enyhén gyulladáscsökkentő hatásuk révén tovább erősítik jótékony hatásait.

Anti-Aging hatású: Segíthet meggátolni a bőr rugalmasságvesztését és csökkenteni a szarkalábak, apró ráncok mélységét.  Antioxidáns komponensei (E-vitamin, karotinoidok, zsírsavak, polifenolok) hatékonyan ellensúlyozzák az UV sugárzás, a szennyezett levegő és a bőrrel érintkező vagy táplálékkal bevitt kemikáliák káros oxidatív hatásait, ezáltal lassíthatják és késleltethetik a bőr öregedési folyamatait. Fitoszterol összetevői a sejtmembránok megújításáért felelősek: fokozzák a sejtanyagcserét, ezáltal segítik a sejtmegújító, sejtregeneráló folyamatokat.

HASZNÁLATA
Vigyünk fel reggel és este egy cseppet a megtisztított, száraz vagy enyhén nedves bőrre – a száj köré, a szem alá egy ujjnyira az alsó szempillák vonalától, valamint a szemöldök alá – és könnyed, simító, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be. Fontos: ha túl közel kenjük az olajszérumot a szemhez, könnyen belekerülhet és irritációt okozhat, ha pedig erős mozdulatokkal masszírozzuk, megnyújtjuk az érzékeny bőrt, ami a ráncok elmélyülését okozhatja.

REINPRESSTECHNIK (TISZTA SAJTOLÁSI TECHNOLÓGIA)
- Válogatott és kiváló minőségű bio magok felhasználása
- A magokat hűtőházban, optimális hőmérsékleten és páratartalom mellett tároljuk
- A magokat speciálisan tisztítjuk

A REINPRESSTECHNIK eljárás során a speciálisan megtisztított magokat legtapasztaltabb présmestereink - a legszigorúbb minőségi ellenőrzés mellett - hidegen sajtolják. Eljárásunk biztosítja, hogy az így kinyert olajszérum teljes mértékben megőrzi a mag valamennyi értékes összetevőit (például a vitaminokat, antioxidánsokat és olajsavakat).

Szedimentáció/ülepítés: A szűretlen olaj a préselést követően lehűtött acéltartályban ülepedik, ezután lefejtjük és végül palackozzuk a természetesen tiszta, csúcsminőségű kozmetikai olajszérumunkat.

Organikus kozmetikai olajszérumunk 100%-ban természetes, hidegen sajtolt, szűretlen és tartósítószer- továbbá adalékanyag mentesek.

MIBEN MÁS?
Láthatja és érezheti a különbséget.
A hagyományos kozmetikai olajok többnyire finomított olajok, ezért színtelenek és szagtalanok vagy adalékanyagokkal illatosítják azokat. 
A Pödör Exclusive Bio kozmetikai olajszérumok megkülönböztethetők természetes színükről, valamint könnyű, hamisítatlan és természetes illatukról, mely azonban rövid idő után elillan a bőr típusától függően.

ÖSSZETEVŐI: mandula olaj, napraforgó olaj, szőlőmag olaj, gránátalma magolaj

Teljes leírás

PÖDÖR EXCLUSIVE BIO OLAJSZÉRUM SZEM ÉS SZÁJKÖRÜLI RÁNCOKRA 15 ml