Xilovit protect rágógumi, borsmentás 10db (Madal Bal)
Xilovit protect rágógumi, borsmentás 10db (Madal Bal)

250 Ft

Xilovit protect rágógumi, borsmentás 10db (Madal Bal)

250 Ft

A Xilovit rágógumik kellemes, édes ízzel bírnak, emellett azonban a fogakat is védik. 

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető 2022. nov. 29., kedd, nyitás: 7:30

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2022. nov. 29., kedd, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Xilovit protect rágógumi, borsmentás 

Kiszerelés: 10 darab (10,8 g nettó tömeg)

Aszpartám-mentes, xilittel édesített, borsmenta ízű rágógumi.

Miért érdemes a Xilovit rágógumit választani?

A 100%-ban xilittel édesített rágógumiból napi legalább háromszor 2-3 gramm, étkezések utáni fogyasztása csökkentheti a fogszuvasodás kockázatát. A lyukas fogak elkerülésének egyik módja a szájban a fogszuvasodásért felelős savak mennyiségének csökkentése. A xilitet az öt szénatomos szerkezete miatt a baktériumok nem képesek lebonatni, így nem alakulhatnak ki a fogszuvasodásért felelős savak.

A Xilovit rágógumik azonban nemcsak fogainkat védik, de nagyon kellemes édes ízűek is. Működési elvük, hogy a bennük található xilit kioldódik, és ezáltal védelmet biztosít a fogaknak, mivel megakadályozza a fogszuvasodást okozó baktériumok savtermelését.

A xilitről:

A Xilovit protect termékcsaláddal (fogkrém és 100%-ban xilittel édesített rágógumik) a xilit előnyei maximálisan kihasználhatók. A xilit akkor tudja kifejteni a legoptimálisabban a hatását, ha rendszeresen és gyakran használjuk. 4-12 gramm xilit napi elfogyasztása hatékony lehet, azonban fontos, hogy a nap folyamán elosszuk a xilit bevitelét. Napi 3-5 alkalommal fogyasszunk vagy használjunk xilitet, akár rágógumi, édesítő vagy fogkrém formájában.

Ha a xilitet rendszertelenül fogyasztjuk, vagy ritkán fogyasztunk belőle nagyobb mennyiséget az nem olyan hatékony, mintha többszöri alkalmakra elosztva fogyasztunk, ill. használunk belőle keveset. A maximális hatás elérése érdekében rögtön étkezés után fogyasszunk 100%-ban xilittel édesített rágót.

összetevők

67% xilit, rágógumi alapanyag, természetes ízesítő, glicerin, szójalecitin, méhviasz, gumiarábikum.

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Forgalmazza: Madal Bal Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Xilovit protect rágógumi, borsmentás 10db (Madal Bal)