MB Xilovit rágógumi borsmentás 10db
Xilovit protect rágógumi, borsmentás 10db (Madal Bal)
250 Ft

Xilovit protect rágógumi, borsmentás 10db (Madal Bal)

250 Ft

A Xilovit rágógumik kellemes, édes ízzel bírnak, emellett azonban a fogakat is védik. 

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

Xilovit protect rágógumi, borsmentás 

Kiszerelés: 10 darab (10,8 g nettó tömeg)

Aszpartám-mentes, xilittel édesített, borsmenta ízű rágógumi.

Miért érdemes a Xilovit rágógumit választani?

A 100%-ban xilittel édesített rágógumiból napi legalább háromszor 2-3 gramm, étkezések utáni fogyasztása csökkentheti a fogszuvasodás kockázatát. A lyukas fogak elkerülésének egyik módja a szájban a fogszuvasodásért felelős savak mennyiségének csökkentése. A xilitet az öt szénatomos szerkezete miatt a baktériumok nem képesek lebonatni, így nem alakulhatnak ki a fogszuvasodásért felelős savak.

A Xilovit rágógumik azonban nemcsak fogainkat védik, de nagyon kellemes édes ízűek is. Működési elvük, hogy a bennük található xilit kioldódik, és ezáltal védelmet biztosít a fogaknak, mivel megakadályozza a fogszuvasodást okozó baktériumok savtermelését.

A xilitről:

A Xilovit protect termékcsaláddal (fogkrém és 100%-ban xilittel édesített rágógumik) a xilit előnyei maximálisan kihasználhatók. A xilit akkor tudja kifejteni a legoptimálisabban a hatását, ha rendszeresen és gyakran használjuk. 4-12 gramm xilit napi elfogyasztása hatékony lehet, azonban fontos, hogy a nap folyamán elosszuk a xilit bevitelét. Napi 3-5 alkalommal fogyasszunk vagy használjunk xilitet, akár rágógumi, édesítő vagy fogkrém formájában.

Ha a xilitet rendszertelenül fogyasztjuk, vagy ritkán fogyasztunk belőle nagyobb mennyiséget az nem olyan hatékony, mintha többszöri alkalmakra elosztva fogyasztunk, ill. használunk belőle keveset. A maximális hatás elérése érdekében rögtön étkezés után fogyasszunk 100%-ban xilittel édesített rágót.

összetevők

67% xilit, rágógumi alapanyag, természetes ízesítő, glicerin, szójalecitin, méhviasz, gumiarábikum.

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Forgalmazza: Madal Bal Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Xilovit protect rágógumi, borsmentás 10db (Madal Bal)