Vita Crystal Hyaluron q10 D3 kapszula 4000NE
Vita Crystal Hyaluron q10 D3 kapszula 4000NE

4 990 Ft

Vita Crystal Hyaluron q10 D3 kapszula 4000NE

4 990 Ft

Kapszulánként 4.000 NE D-vitaminnal, továbbá hialuronsavval és Q10-zel.

 

 

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

Vita Crystal Hyaluron + Q10 + D3 kapszula 28000 NE

Kiszerelés: 30 db tabletta

1 tabletta hatóanyag-tartalmát megtalálhatja a jobbra található specifikációs táblázatban.

Hyaluronsav és Q10 tartalmú étrend-kiegészítő kapszula D3-vitaminnal.

Miben nyújthat segítséget a D3-vitamin?

Erősíti az immunrendszert és hatékonyan támogatja a kalcium és a foszfor felszívódását. Hozzájárul az egészséges csontfejlődéshez, a gyorsabb csontgyógyuláshoz és a csontritkulás megelőzéséhez. Hiánya növeli a magas vérnyomás, a 2-es típusú cukorbetegség és a túlsúly kialakulásának kockázatát. A D-vitamint a bőrünk megfelelő mennyiségű napfény hatására állítja elő, azonban - kiváltképp a téli hónapokban - szükséges lehet mesterséges úton való pótlása.

Mi a Q10-koenzim szerepe a szervezetben?

A Q10-koenzim szervezetünk számára nélkülözhetetlen antioxidáns, immunrendszer erősítő. A Q10 koenzim irányítja sejtjeink és így az egész szervezet energiával való ellátását. Fokozza a véráramlást, a nitrogén-oxid szintet és védi az ereket.  A Q10 pótlása kifejezetten fontos az életkor előrehaladtával.

Miért van szükségünk hialuronsavra?

A hialuronsav felelős a szövetek (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A  kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítja a bőr rugalmasságát és feszességét.

összetevők

D3-vitamin (D3 100000 NE/g), HPMC kapszula (hipromellóz, cink-oxid, sűrítőanyag, emulgeálószer), koenzim Q10 (98%), hyaluronsav (90%)

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó, gyermekektől elzárva.

Forgalmazza: Slimbois Kft.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

 

Teljes leírás

Vita Crystal Hyaluron q10 D3 kapszula 4000NE