NT Propolisz szopogatós tabletta - extra hatóanyag tartalommal 20db
Natur Tanya Propolisz szopogatós Forte tabletta 20db

1 495 Ft

Natur Tanya Propolisz szopogatós Forte tabletta 20db

1 495 Ft

Teljes propolisz kivonatot tartalmazó, természetes C-vitaminnal dúsított tabletta. Extra polifenol tartalommal!

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Kiszerelés: 20 db szopogatós tabletta
Nettó tömeg: 39 g

E.P.I.D. szabadalommal védett teljes propolisz kivonatot tartalmazó, természetes C-vitaminnal dúsított tabletta. Extra polifenol tartalommal!

Fő összetevői a gyanta és a növényi balzsam (50%), a 30%-nyi viasz, a 10%-nyi esszenciális olajok, az 5%-nyi pollen, és az ugyancsak 5%-nyi szerves maradványok. Európában polifenolok, kumarinok, aminosavak, szteroidok és szervetlen összetevők jelenlétét is kimutatták benne. Biológiai hatásait főleg a flavonoidoknak (rutIn, quercitin, galangin) és a fenolsavaknak, valamint azok észtereinek tulajdonítják.

Magas antioxidáns tartalom


Ez a tabletta a napi adagban 1690mg, E.P.I.D. szabadalommal védett teljes propolisz kivonatot tartalmaz, 120 mg csipkebogyóból nyert, természetes C-vitaminnal! Az E.P.I.D. propolisz kivonási eljárás kiemelkedő tisztaságú és gazdag polifenol tartalmú terméket szült. Ez a napi adagban 50,7 mg mennyiséget jelent.

Az E.P.I.D Propolisz termékek annak a tudományos kutatásnak és minőségtiszteletnek az eredménye, mely mindig is jellemezte a Specchiasol-t.

Összetevők: A Specchiasol EPID C tabletta, nagy mennyiségű EPID propoliszt és természetesen C-vitaminban gazdag csipkebogyókivonatot tartalmaz. színezék és hozzáadott cukor nélkül. Gluténmentes.

Adagolási javaslat: lassan szopogasson el napi 1-2 tablettát

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson / terméken jelezett időpontig.

OÉTI: 13088/2013

Forgalmazó: Natur Tanya, Doktor Természet Kft.
Gyártó: Specchiasol

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Natur Tanya Propolisz szopogatós Forte tabletta 20db