Protexin Immun kapszula 30db
Protexin Immun kapszula 30db
3 580 Ft

Protexin Immun kapszula 30db

3 580 Ft

Élő baktériumflóra 7-féle törzsét, A- és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Rendelésre

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2023. jún. 5., hétfő, nyitás: 7:30

 • Bartók Béla

  Átvehető 2023. jún. 5., hétfő, nyitás: 7:30

 • Szent István körút

  Átvehető 2023. jún. 5., hétfő, nyitás: 7:30

 • Pólus Center

  Átvehető 2023. jún. 4., vasárnap, nyitás: 10:00

 • Rákóczi út

  Átvehető 2023. jún. 5., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Protexin Immun kapszula 30db

Kiszerelés: 30 kapszula (napi adag: 1 kapszula)

 

Élő baktériumflóra 7-féle törzsét, A- és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A termékben lévő A- és C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. 

 

Adagolás: A készítmény szokásos napi adagja felnőtteknek 1 kap­szula, étkezés után. A Protexin® Immun kapszula és az antibiotikum-tartalmú gyógyszer bevétele között legalább 2 óra teljen el. Allergén információk: A készítményben előforduló allergéneket az összetevők listáján belül félkövéren találja. A termék szóját és tejet tartalmaz, melyeket a fermentációs folyamat során alkalmaznak. A tejtartalom nem éri el azt a mennyiséget, mely befolyásolhatja laktóz intoleranciával rendelkezőket.

 

Összetevők

Hatóanyag: C-vitamin (L-aszkorbinsav), frukto-oligoszacharid, kapszula (hidroxi-propil-metil-cellulóz), A-vitamin (retinil-acetát), Lactobacillus paracasei PXN® 37™, Lactobacillus rhamnosus PXN® 54™, Streptococcus thermophilus PXN® 66™, Lactobacillus acidophilus PXN® 35™, csomósodás gátló (magnézium-szterát), Bifido-bacterium breve PXN® 25™, Bifidobacterium longum PXN® 30™, Lactobacillus bulgaricus PXN® 39™ (tej, szója).

További tudnivalók a termékről

Nettó tömeg: 6,9 g

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Fényvédett, hűvös, száraz helyen.

Forgalmazza: VitaminKosár Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

 

Teljes leírás

Protexin Immun kapszula 30db

Kapcsolódó cikkek

Herbaferm csepp Emésztőrendszer támogatása

A Herbaferm csepp termesztett és vadon gyűjtött gyógynövényekből, valamint méhészeti termékekből, természetes fermentációs folyamatokkal előállított étrend-kiegészítő, mely hatékony segítséget nyújthat a bélflóra egészségének helyreállításában.