JutaVit Glükozamin-szulfát, Kondroitin-szulfát 72 db
JutaVit Glükozamin-szulfát, Kondroitin-szulfát 72 db

2 690 Ft
2 890 Ft

JutaVit Glükozamin-szulfát, Kondroitin-szulfát 72 db

2 690 Ft
2 890 Ft

A Jutavit Glükozamin-szulfát + Kondroitin-szulfát filmtabletta ízületi betegségekben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális - gyógyászati célra szánt- tápszer.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

JutaVit Glükozamin-szulfát, Kondroitin-szulfát 72 db

Kiszerelés: 72db filmtabletta (1 hónapra elegendő)

Napi adag: 2 db tabletta

A Jutavit Glükozamin-szulfát + Kondroitin-szulfát filmtabletta ízületi betegségekben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális - gyógyászati célra szánt- tápszer. Javasolt ízületi betegség, vagy fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc-, valamint ízületi rendellenességek esetén a különlegestáplálkozási igény kielégítésére. A glükozamin-szulfát a porcszövet természetes alkotóeleme. A tabletta min. 3 hónapos szedése ajánlott!

A glükózamin egy természetes anyag, amely az ízületek közötti porcsejteket építi fel. A szervezet maga is képes előállítani, azonban ez a folyamat a kor előre haladtával lassul. Továbbá a szervezet számára a glükózamin szükséglet növekedése fiatalon is szükségessé válhat a következő esetekben:

  • porcokat érintő sérülések
  • fokozott terhelés

Hatszoros Superbrands-díjas termék!

Összetevők:

Glükozamin-szulfát-kálium-klorid (rákpáncélból kivont), metil-szulfonil-metán, kondroitin-szulfát-nátrium, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz),  fényező anyag (zsírsavak), színezék (titán-dioxid), csomósodást gátlók (szilicium-dioxid, zsírsavak magnézium sói, talkum), szinezékek (titán-dioxid), nedvesítőszer (polidextróz).

A specifikációban szereplő adatok 2 filmtablettára vonatkoznak!

További tudnivalók a termékről:

Figyelmeztetések:  Kisgyermekek elől elzárva tárolandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában. 

Gyártja és forgalmazza: JuvaPharma Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

JutaVit Glükozamin-szulfát, Kondroitin-szulfát 72 db