Parusan Energizáló tonik Nőknek 200 ml
Parusan Energizáló tonik Nőknek 200 ml
4 150 Ft
4 590 Ft

Parusan Energizáló tonik Nőknek 200 ml

4 150 Ft
4 590 Ft

A PARUSAN Energizáló tonik egy tápanyag-koncentrátum , mely a fejbőrt a haj gyökeréig célzottan látja el koncentrált tápanyagokkal.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Kiszerelés: 200 ml

A PARUSAN Energizáló tonik egy tápanyag-koncentrátum , mely a fejbőrt a haj gyökeréig célzottan látja el koncentrált tápanyagokkal. Számos kiváló minőségű összetevő (biotin, L-arginin, E-vitamin) mellett növényi kivonatok speciális kombinációját is tartalmazza, mely csökkenti a hajhullást és jelentősen meggyorsítja a haj újranövekedését.

- Serkentheti a fejbőr vérkeringését

- Hajritkulás, diffúz hajhullás esetén

- Javíthatja a fejbőr tápanyaggal történő ellátását

- Csökkentheti a hajhullást és elősegíti a haj növekedési fázisát

Alkalmazási javaslat:

Hajmosás után gyengéden masszírozza be a fejbőrbe. Ne öblítse le, hagyja megszáradni, és frizuráját a szokásos módon készítse el.

Hatását hajhullás-vizsgálat igazolja.

Gyártó: Dr. Theiss Naturwaren GmbH

Forgalmazó: Naturprodukt Kft.

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás

Parusan Energizáló tonik Nőknek 200 ml