BT Melatonin 90db
BioTech USA Melatonin 90db

3 490 Ft

BioTech USA Melatonin 90db

3 490 Ft

Melatonin étrend-kiegészítő. Segíti az elalvást az álomba merüléshez szükséges idő csökkentésével.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Biotech Usa Melatonin 90db

Kiszerelés: 90 db tabletta (3 hónapra elegendő) - Nettó tömeg: 16,7 g/90 tabletta

Ajánlott napi adag: 1 db tabletta

Melatonin étrend-kiegészítő. Segíti az elalvást az álomba merüléshez szükséges idő csökkentésével. Hosszú repülőutak vagy az időeltolódás (jetlag) okozta fáradtságérzet enyhítésére is alkalmazható.

Az ideális hatás elérésének érdekében lefekvéshez közeli időpontban vegyük be.

ÖSSZETEVŐK

1 mg melatonin tablettánként!

Tömegnövelő szerek (kalcium-foszfátok, cellulózgél, térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz), melatonin 0,5%, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói). Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

A specifikációban szereplő adatok a napi adagra  (1 tabletta) vonatkoznak.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL

Tárolás: Hűvös, száraz helyen, saját csomagolásában.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék orvosi kezelés helyettesítésére nem alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

BioTech USA Melatonin 90db