Kalcium, magnézium, cink 100 db (Pharmekal)

1 750 Ft

Az ásványi anyagok és nyomelemek nagyon fontosak a szervezet számára. Hiányuk működési zavarokhoz, illetve betegségekhez vezethet.
Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető 2019 febr. 19, kedd, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2019 febr. 19, kedd, nyitás: 7:30

 • Pólus

  Átvehető 2019 febr. 19, kedd, nyitás: 10:00

Mennyiség: db

Részletes leírás

Az ásványi anyagok és nyomelemek számos biokémiai folyamatban együttesen vesznek részt és erősítik egymás hatását. Az ásványi anyagok és nyomelemek nagyon fontosak a szervezet számára . Hiányuk működési zavarokhoz, betegségekhez vezethet. Nyomelemekből naponta, néhány ezred vagy milliomod grammnyit használ fel a szervezetünk, ennek ellenére elengedhetetlenek egészségünk megtartásához. Ásványi anyagokból mint a kalcium, magnézium nagyobb mennyiségre van szükségünk.

kalcium részt vesz a normál ingerület-átvitelben, energiatermelő- anyagcsere és véralvadási folyamatokban. Hozzájárul a normál izomműködéshez és az emésztő enzimek működéséhez. Szerepe van a sejtosztódási folyamatokban és szükséges a normál fogazat és csontozat fenntartásához. Évente 1% kalcium távozik a csontvázból, ami 60-70 éves korra már az eredeti értéknek csak töredéke marad.

magnézium segít a fáradtság és a kifáradás csökkentésében, az elektrolit egyensúly fenntartásában, az idegrendszer és izomzat megfelelő működésében. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció, csontozat és fogazat fenntartásához.

A cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly, a szénhidrát anyagcsere, DNS szintézis, szellemi működés, csontozat, látás fenntartásában. Részt vesz a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, a haj, bőr, köröm normál állapotának fenntartásában, és az immunrendszer megfelelő működésében. Szerepe van a termékenység, szaporodás és a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásában

A Kalcium, Magnézium, Cink tabletta fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a csontjaik és izomzatuk egészségének támogatására, és ezek normál állapotának fenntartására. Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések elősegítésére a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

Minőségét megőrzi: A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

OÉTI notifikációs szám 11104/2012

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Vásárlói vélemények

Az értékeléshez be kell jelentkezned
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0