Laica 20l-es vízszűrő adagoló 1db
Laica 20l-es vízszűrő adagoló 1db

39 990 Ft
44 990 Ft

Laica 20l-es vízszűrő adagoló 1db

39 990 Ft
44 990 Ft

Bemutatjuk a forradalmian új LAICA Green Camel 20 literes antibakteriális vízszűrős vízadagolót, amit a ballonos víz tökéletes alternatívájaként fejlesztetttek ki!

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

Ballonos víz vs. LAICA vízszűrős vízadagoló:

Manapság  egyre elterjedtebb a ballonos víz, különösen az irodaházakban, intézményekben, de akár a nagyobb családok otthonában is megtalálhatóak.
De mi állhat ennek az egyre nagyobb népszerűségnek a hátterében?
Mi más, minthogy nem kell többé literszámra cipelni a palackozott vizeket, és környezetbarát megoldásnak tűnik, hiszen használatával valóban csökkenthető az eldobható PET palackok száma.

De mi a helyzet a gyakori, akár heti szállítás során elégetett üzemanyaggal és beszerzési költségekkel? 
Ha jól belegondolunk tonnaszám szállítani a tisztított csapvizet nem a legkörnyezetbarátabb megoldás, ami a közel 100 Ft/l árban meg is mutatkozik. Ráadásul az egyébként sem alacsony költségeket céges felhasználóként további jelentős +50%-ot is meghaladó közteher összege is terhelheti. (amennyiben nem védőitalként nyújtja a vállalkozás a dolgozóinak, úgy az béren kívüli adóköteles természetbeni juttatásnak minősül)

Hogyan nyújt ezzel szemben még környezetbarátabb megoldást a LAICA új vízszűrős vízadagolója? Nagyon egyszerűen!
Használatával ugyanúgy megszűnik a cipekedés és nullára redukálható az eldobható PET palackok száma! Ezen felül pedig, egyszeri szűrőbetét cserével, akár havi 300 liter tiszta, biztonságos vizet ihatunk fölösleges szállítási és közteher költségek megfizetése nélkül.

A környezet- és egészségtudatos megoldásairól ismert LAICA új vízadagolója a tavalyi évben bevezetett egyedi, ultaraszűrős (dupla szűrőbetétes) rendszert használja a csapvíz megszűrésére. 

A kettős szűrőrendszer havonta 300 liter csapvizet képes kezelni (szűrőcsere nélkül): Tökéletesen megszünteti a víz zavarosságát és - független laboratóriumok által is igazoltan - egyedüliként képes megtisztítani a vizet az olyan apró baktériumoktól, mint például a vastagbélgyulladást okozó e.Coli, vagy a bőrfertőzést,vérmérgezést, szívbillentyű- és tüdőgyulladást is eredményezhető Staphylococcus Aureus. 
Nem is beszélve arról, hogy hatékony védelmet nyújt a mikroműanyagok ellen is, amit sajnos mi magunk juttatunk a környezetbe.

Bár a Bi-flux szűrőket 150 liter víz megszűrése után cserélni kell, a Germ-Stop szűrő akár 1000 liter csapvíz megtisztítására is képes. Így a kettős szűrőrendszer használatával egy liter kémiai és biológiai szennyeződésektől mentes, tiszta víz előállítása legfeljebb 14 Ft-ba kerül. 

Összehasonlításként:
A LAICA antibakteriális vízszűrős vízadagolójának havi költségét figyelembe véve: egy nagyobb család, vagy irodák vízfogyasztásával számolva (10 liter/ nap),  akár évi több százezer forintos megtakarítást jelenthet ez az alternatíva a ballonos viz vásárlásával szemben.

1 db ballonos víz költsége:
19 liter víz: 1700-2000 Ft + szállítási költsége 2-3 db alatt / cím   
ez estben 100 Ft/l körüli költséggel lehet számolni 300 l esetén ez kb 30.000 Ft/hónap 

LAICA 20 literes antibakteriális vízszűrős adagoló költsége:
300 liter/hónap, az az napi 10 liter víz szükségletet kielégítve kb. 4000 Ft/hónap költséget lehet számolni (szűrőcserét figyelembe véve) = 14 Ft/liter

Válaszd Te is ezt az alternatívát és spórolj akár évi több százezer Ft-ot!

Teljes leírás

Laica 20l-es vízszűrő adagoló 1db