INDIA
INDIA "Masc" melegítő kenderkenőcs 50 ml

3 479 Ft

INDIA "Masc" melegítő kenderkenőcs 50 ml

3 479 Ft

A melegítő kenőcs növényi alapú: hidegen sajtolt kenderolajat, valamint borsot és gyömbérkivonatot tartalmaz. További hidratáló és tápláló tulajdonságokat biztosít az édes mandulaolaj.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 9:00

 • Rákóczi út

  Átvehető ma 17:00-ig

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma 16:00-ig

 • Bartók Béla

  Átvehető ma 17:00-ig

 • Pólus Center

  Átvehető ma, nyitás: 10:00

Részletes leírás

Kiszerelés: 50ml
A melegítő kenőcs növényi alapú: hidegen sajtolt kenderolajat, valamint borsot és gyömbérkivonatot tartalmaz. További hidratáló és tápláló tulajdonságokat biztosít az édes mandulaolaj. A melegítő kenőcs kiváló termék, amely helyreállítja a melegség érzetét, megnyugtatja és ellazítja a fájó izmokat és ízületeket. A hevítő anyag speciális összetétele alacsony irritációs profillal rendelkezik, összehasonlítva a hasonló hatású szerekkel.

Használati útmutató: az ízületek, az izmok és a hát melegítésére; intenzív testmozgás előtt vagy után; hideg kezekre és lábakra.

Minőségét megőrzi: a csomagoláson / terméken jelezett időppontig.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás

INDIA "Masc" melegítő kenderkenőcs 50 ml