Dr. Theiss Venen visszér elleni gél 100ml
Dr. Theiss Venen visszér elleni gél 100 ml

2 960 Ft

Dr. Theiss Venen visszér elleni gél 100 ml

2 960 Ft

Visszérgyulladások, visszértágulat okozta panaszok enyhítésére alkalmazható gél, a végtagok duzzanatainak csökkentésére.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

Dr. Theiss Venen visszér elleni gél 

Kiszerelés: 100 ml

Visszér elleni gél gyógynövény kivonatokkal. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és irodalmi adatok igazolják.

A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.

Milyen esetben alkalmazzuk?

  • Visszérgyulladások, visszértágulat okozta panaszok enyhítésére alkalmazható gél, a végtagok duzzanatainak csökkentésére.
  • A Venen Gél elsimítja a visszereket, nyugtathatja és hűsítheti a gyulladásos területeket.
  • A készítmény javallatai alapján elsősorban felnőttek kezelésére ajánlott.

Alkalmazás: Külsőleg alkalmazzuk: a gélt vigye fel a kezelni kívánt (fájdalmas) területre és gyengéden masszírozza a bőrbe. A készítmény naponta többször is (3-4-szer) alkalmazható.

Az alkalmazás időtartama: A készítményt a panaszok megszűnéséig megszakítás nélkül is alkalmazhatja. Amennyiben állapota tartós kezelés után sem javul, esetleg romlik, keresse fel kezelőorvosát.

Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása? Visszérgyulladások, visszértágulat okozta panaszok enyhítésére, a végtagok duzzanatainak kezelésére. A Venen Gel elsimítja a visszereket, nyugtatja és hűsíti a gyulladásos területeket.

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni? Nyílt sebfelületre ne vigye fel a készítményt! Nem javasolt az alkalmazása virágporra, fészkesvirágzatúakra érzékeny egyéneknél, mert allergiás tüneteket okozhat.

Mit kell tudnia az alkalmazás megkezdése előtt? A készítmény alkalmazásának megkezdése előtt győződjön meg visszerei állapotáról.

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is? A készítmény javallatai alapján elsősorban felnőttek kezelésére ajánlott

Figyelmeztetés: Fészkes virágzatúakra, virágporra érzékeny egyéneknél allergiás reakciók léphetnek fel. Nyílt sebfelületre a készítmény nem alkalmazható. Gyermekektől elzárva tartandó!

További információk a feltöltött dokumentumban.

Összetétel:

100 g gél hatóanyagtartalma: vadgesztenye-kivonat(1:1) 3,00 g , körömvirág-kivonat (23-27:1) 0,40 g.

további tudnivalók:

Gyártó: Dr. Theiss Naturwaren GmbH.
Forgalmazza: Naturprodukt Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó! 

Teljes leírás

Dokumentumok

Dr. Theiss Venen visszér elleni gél 100 ml