RIA kézfertőtlenítő gél pumpás 300ml
RIA kézfertőtlenítő gél pumpás 300ml
1 990 Ft

RIA kézfertőtlenítő gél pumpás 300ml

1 990 Ft

Illat-és színezékmentes higiéniás kézfertőtlenítő gél, gyógynövény kivonattal. Víz nélkül használandó!

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

RIA kézfertőtlenítő gél pumpás

Kiszerelés: 300 ml

Illat-és színezékmentes higiéniás kézfertőtlenítő gél, gyógynövény kivonattal . Víz nélkül használandó! A készítményt töményen alkalmazza, víz nélkül. Hígítatlanul 3-5 ml- gélt juttatunk a tenyérbe, melyet alaposan eldörzsölünk a kezünkön. Lakossági és foglalkozásszerű, professzionális területeken is használható ahol fontos a fertőzések kialakulásának és továbbvitelének megakadályozása.

Összetevők: Etanol (CAS: 64-17-5; EU: 200-578-6; Index: 603-002-00-5), propán-2-ol (CAS: 67-63-0; EU: 200-661-7; Index: 603-117-00-0)

A termék nem tartalmaz PBT vagy vPvB komponenst.

Felhasználás: Biocid termék (PT1). Higiéniás kézfertőtlenítő. Lakossági és foglalkozásszerű felhasználók részére.

Ellenjavallt felhasználás: Ne használjuk más biocid terméktípusban (PT), mert arra nincs engedélyezve.

Hosszantartó vagy ismételt használatnál a bőr kiszáradását, töredezettségét okozhatja. Sima felületen csúszásveszélyes lehet.

Tárolás, eltarthatóság: A szert eredeti, bontatlan csomagolásban, élelmiszerektől, élvezeti cikkektől, hőforrásoktól elkülönítve, jól lezárva, hűvös, napfénytől védett helyeken kell tárolni. Gyermekek kezébe nem kerülhet! Szakszerű tárolás esetén minőségét 2 évig megőrzi.

Gyártó és forgalmazó: Kerese Bt.


A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen! Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás

RIA kézfertőtlenítő gél pumpás 300ml